親子旅遊

跳至

首頁
34567...10

尾頁

男爵府

just come back from new hotel. The swimming pool is closed/ not ready. So check the hotel first.

原帖由 yoyo123 於 10-2-16 13:42 發表
anyone know 長隆 new hotel have indoor swimming pool or not?

禁止訪問

複式洋房

原帖由 cubixluk 於 10-1-28 10:03 發表

我吔响呢樹 book 咗 4 d 3n , 個哥哥暫時溝通完都幾好人

http://www.etrip86.com/

請問你是否已入住過祈福新村的公寓,是否用msn直接聯絡llx110110這個人,入住後,房間理想嗎??可以詳細介紹一下嗎??

大宅

Hi Tongtong 123,

pls PM to me too. OR
[email protected]

Thanks!
原帖由 tongtong123 於 10-1-15 22:42 發表
2010年1月4日,原本想同媽咪去長隆玩兩日,不過唔成團,唯有睇嚇有邊度成團就去邊度啦!之前上綱睇長隆啲資料時無意中比我睇到有啲人跟一間叫旅X易嘅旅行社book,話又平又好,佢地喺純book酒店,唔會帶你去買嘢,聽落又幾好喎 ...

大宅

hi tongtong123,

可唔可以將資料send email 給我!THX

大宅

Hi Tongtong 123,

我都想知, 請pm我或電郵致
THX

禁止訪問

男爵府

復活節天氣如何 ?
多人嗎 ?
有冇人住過永成酒店 ?
ok嗎 ??

原帖由 豬大媽 於 10-2-17 17:03 發表
唔該, 可唔可以pm俾埋我
想復活節出發

大宅

Can you PM the information to me?

Thanks

原帖由 tongtong123 於 10-1-13 15:47 發表

我年年都去兩次番禺長隆玩,番禺的嘢平靚正,走地雞就最新鮮,海鮮強烈推介漁民新村,海鮮多,價錢實惠。
我都系皇崗包van往返,約好相熟師傅幾方便LA.
住咯永成大酒店豪華房幾抵。。
已PM咗比你啦。。 ...

子爵府

牛年勳章

tongtong123,

pls pm me or email to: [email protected]
many thanks!!!

原帖由 tongtong123 於 10-2-5 18:57 發表
好始pm曬勒哦,有未收到就留低Email啦。

複式洋房

Can you pls pm me too!!

原帖由 tongtong123 於 10-1-13 15:47 發表

我年年都去兩次番禺長隆玩,番禺的嘢平靚正,走地雞就最新鮮,海鮮強烈推介漁民新村,海鮮多,價錢實惠。

大宅

我都想知, 請pm我或電郵致
THX

大宅

好媽媽勳章

我又要pm, thanks

複式洋房

Hi, tongtong123 :

Please also pm the information to me.
Many thanks.

別墅

Hi, tongtong123

唔該, 可唔可以pm俾埋我or [email protected]
想復活節出發

我朋友都係介入etrip86我呀...我都想book佢...
但唔知去邊度玩同食好...

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 tongtong123 於 10-1-15 22:42 發表
2010年1月4日,原本想同媽咪去長隆玩兩日,不過唔成團,唯有睇嚇有邊度成團就去邊度啦!之前上綱睇長隆啲資料時無意中比我睇到有啲人跟一間叫旅X易嘅旅行社book,話又平又好,佢地喺純book酒店,唔會帶你去買嘢,聽落又幾好喎 ...

tongtong123,

可否pm 旅行社資料給我呀, 唔該!!

子爵府

請pm information to me. Thanks a lot !!!!
Melodykitty

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Please also pm the information to me.
Many thanks.

水晶宮

tongtong123
可以pm長隆資料給我嗎?

大宅

tongtong123
可以pm長隆資料給我嗎?

首頁
34567...10

尾頁

跳至