自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

D煙民連自己的健康都唔顧,又點會理別人的!
原帖由 surewin 於 10-1-17 14:37 發表
吸煙的人係唔會明白其他人吸二手煙的辛苦的, 他們只顧自己一時的享受, 而不理會他人的感受! 既然吸煙是會影響健康, 為了我們的下一代, 何不乾脆誡掉呢!
好明白那個媽媽的感受, 希望她可盡快回家照顧BB! ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁自私架, 想食係廁所, 走廊 都得啦,
點解要係廳到食 ?

子爵府

唔就下bb, 出街食

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

自私到死! 吸煙咪出街吸o羅!

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

要食咪出門口食囉..
個BB好慘架..咁細個成日吸住D 2手煙~~

子爵府

If I have such relative(s), I will them too !!!

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Totally agreed!

最憎d衰人迫我食二手煙!

原帖由 uhtcl2006 於 10-1-17 20:08 發表
我有時行街見到啲老母行前自己食煙, 個細路一個行後 (細至2歲, 大至4-5歲), 我都好想剷果啲女人囉, 點做人老母架....
我好憎果啲做左人老母既人, 成日都要煙不離口/手囉, 係咁鍾意食既, 就食到死為止, 千祈唔好生啲 ...

珍珠宮

咁大個人都唔會遷就吓個BB架!!!咁自私~
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至