跳至

首頁

尾頁

大宅

Hello~ 大家好!
我個細仔(舜堯)係12月2號出世架~
想同大家0912既BB做個朋友仔呀!
我個大女係0802果面都識左好多朋友仔,
都會約埋出黎玩架~

各位媽媽有冇興趣攪下活動呢?
......當然唔係依家啦~ 事關有D媽媽仲坐緊月休息緊,
所以我想問下大家先......如果有興趣既大家再傾下
可以有咩活動! (例如:半歲生日會......)

麻煩大家發表下! Thanks~

大宅

另外我係FaceBook開左個0912 MaMa Club,
希望大家join呀~ 不過個Account暫時係"隱藏",
只限邀請加入(因為唔想BB資料公開),

所以希望大家留個E-mail俾我Add大家啦~
攪活動會方便D, Thanks~
我個E-mail係[email protected]

別墅

Good idea, 我都有呢個想法, bb可以多個朋友, 媽媽可以交流下, 我地可以攪個百日PARTY. 遲少少再決定

你ADD埋我啦, [email protected] (facebook & MSN)

別墅

好媽媽勳章

贊成攬半歲生日會, BB 有番咁上下大, 又有紀念性~

我PM 左facebook 個 A/C 比你, add 我喇~

大宅

原帖由 Bente 於 2010-1-18 18:09 發表
Good idea, 我都有呢個想法, bb可以多個朋友, 媽媽可以交流下, 我地可以攪個百日PARTY. 遲少少再決定

你ADD埋我啦, [email protected] (facebook & MSN)

Add左喇!

百日Party可能會比較趕,
而且臨近新年, 大家可能會比較忙~
......不過我都有興趣呀!
依家我都開始搵緊資料, 睇下有咩啱!

大宅

原帖由 waichuntai 於 2010-1-19 11:55 發表
贊成攬半歲生日會, BB 有番咁上下大, 又有紀念性~

我PM 左facebook 個 A/C 比你, add 我喇~

Add左喇!

係呀~ 半歲BB會有少少反應,
唔駛好似依家咁淨係訓!
到時可以影下相......

複式洋房

我都想報定名先呀,但因為我澳門香港兩邊走架,睇下我到時join唔join到先!

pls kindly add me in facebook ar: [email protected]

thanks

別墅

您好呀, 我都係12月媽媽會架,雖然我個B 女11月早產咗,不過你們有活動的話請預埋我啦,I would like to join your group in facebook also, please check PM and add me, thank you.
1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***
***bb 32.3w 1.89kgs (born)***

別墅

I am interested in your suggestion, please add me in facebook ([email protected]).

別墅

我個仔係12月1日出世架,
可唔可以ADD埋我~
[email protected]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

原帖由 kingigi 於 19-1-2010 22:52 發表
我個仔係12月1日出世架,
可唔可以ADD埋我~
[email protected]
冇0既!?你係咪打錯左呀?!
請不要點評我,謝謝!

別墅

我大囡都係有參加 0702 BB 生日會架!
而細仔就係 31-12-2009 出世架!
我都有興趣...ADD 埋我啦!
我 pm 俾您啦!

別墅

話時話!
點樣 pm 架!
未試過..哈!!
我都想加入 0912 bb 會..嘿嘿!

原帖由 cornercheung 於 10-1-17 23:43 發表
Hello~ 大家好!
我個細仔(舜堯)係12月2號出世架~
想同大家0912既BB做個朋友仔呀!
我個大女係0802果面都識左好多朋友仔,
都會約埋出黎玩架~

各位媽媽有冇興趣攪下活動呢?
......當然唔係依家啦~ ...

大宅

我都有興趣呀, PM左
pls add me (facebook & MSN)

大宅

原帖由 Rainbow2006 於 2010-1-20 14:14 發表
話時話!
點樣 pm 架!
未試過..哈!!
我都想加入 0912 bb 會..嘿嘿!

妳可以係我既post既右下方,
見到個人資訊, 加為好友.....果度,
有個icon叫私人傳訊(pm), click入去就得喇!

大宅

冬日勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

Pls also add me: my e-mail is [email protected]

別墅

唔該晒!
已經SEND咗俾您啦!

原帖由 cornercheung 於 10-1-20 16:38 發表

妳可以係我既post既右下方,
見到個人資訊, 加為好友.....果度,
有個icon叫私人傳訊(pm), click入去就得喇!

別墅

I have PM u larrr ...

please check and add me to the group!

THX

子爵府

有冇人開始幫bb報N1, 做細b? 我見母乳餵哺有個thread話09 bb要報N1, 我完全冇諗過要咁快!

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2869379-1-1.html

大宅

Add左喇!

首頁

尾頁

跳至