跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地同老公...親熱未呀?

如題!
焯耀星途金光照 禧福添壽萬人朝

禁止訪問

Re: 你地同老公...親熱未呀?

複式洋房

樹熊媽媽,
hehe..我未呀,都唔知幾時可以,同埋好似成日覺得個傷口未好返咁既,唔知係咪心理問題呢?hehe好似有d驚咁囉,因為我生左個9磅幾既B仔囉

禁止訪問

男爵府

我生完6星期去番醫生到檢查時,佢都話無問題喎

子爵府

樹熊媽媽 寫道:
sandy168168 :
哈哈!! 你自己都唔講要人講,唔公平呀!! :tongue:

哈哈 產後檢查, 健康院醫生話m完可以啦 :mrgreen: 不過, 我d m 唔知幾時完
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

大宅

sandy168168,

妳係唔係有恐懼感...怕烈開

複式洋房

SUKI_C,
都有這個擔心架,咁你又如何呀

大宅

我老公擔心下年有個弟弟多過其他野啦~
醫生check完我冇野, 不過佢話我2次m都正常先開始比避孕藥我食, 我老公又唔鍾意用套, 所以忍住啦, 不過早2日都係...... 算啦, 我老公話辛苦D養多個都還可以喎, 我都冇佢咁好氣......希望唔好咁邪啦~

男爵府

Still not.

複式洋房

hi babyoush,
咁有冇唔舒服既感覺呀,個傷口完全冇事啦,我係話傷口內部呀 要黎左m先可以架咩,不過我到依家都未黎喎

大宅

sandy168168 寫道:
hi babyoush,
咁有冇唔舒服既感覺呀,個傷口完全冇事啦,我係話傷口內部呀 要黎左m先可以架咩,不過我到依家都未黎喎

hi sandy168168,

冇野啦, 係開頭有少少乾囉, 不過慢慢就冇野啦, 好似以前咁囉, 醫生話冇問題, 不過嚟咗m make sure正常晒先好開始食藥, 未嚟m都應該可以啦, 不過要用套咋嘛, 嚟m未係關可以開始食藥未o既事, 唔係親唔親熱得啦~ :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至