親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

新年去台北自由行,想包車,但又唔知邊度好!!!!

伯爵府

牛年勳章

Please check PM

大宅

原帖由 nisha 於 10-1-19 01:04 發表
Please check PM

可唔可以pm我呀

子爵府

上次我們先在宜蘭玩兩天, 然後再到台北, 所以, 在出發前send左10幾20個email 問包車的價錢, 經過格價後, 發現左一間叫 'BuBuGo台灣旅遊觀光服務站' 的最平, 由台北桃園機場到宜蘭, 然後兩天後再車我們去台北西門町酒店, 三天後再車我們由酒店到桃園機場, 收我們3000元台幣, 汽車是使用8人車, 冷氣好ok, 司機簫大哥很nice, 汽車很乾淨, 所以, 我推介這間公司給大家 http://bubugo.drp.com.tw/ (服務專線:(886)986629486) !

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

不是甚麼賣廣告, 只是我本人曾用過這個包車公司, 服務真的好好, 又安全, 司機很好人, 所以, 很想推介給大家......

帶小朋友出門, 必定要安全, 我上次找了很久才找到這個公司, 包了車玩左野柳, 10分, 平溪一天, 感覺很好, 所以先出左幾個post出來......

如果有興趣的, 可以自己email這個公司, 不用經我的, 所以, 我與這個公司無關係的 !!!不是賣廣告, 不要誤會呢 !

大宅

哈哈,但未免太多hard sell啦~
buy anyway,佢地覆我話新年司機要回鄉無包車服務提供住喇~~

原帖由 bbccqq 於 10-1-21 16:54 發表
不是甚麼賣廣告, 只是我本人曾用過這個包車公司, 服務真的好好, 又安全, 司機很好人, 所以, 很想推介給大家......

帶小朋友出門, 必定要安全, 我上次找了很久才找到這個公司, 包了車玩左野柳, 10分, 平溪一天, 感覺 ...

大宅

I check the price BUbUgo. It is higher than the others

大宅

You may call him (Taxi driver)
Mr. Tung : 0910915168

I have no relationship with him. I tried his service before. One day for 10 hours services TW 3000 and TW 700 for pick up services from airport to Taipei downtown.

別墅

I've also try Bubugo this Christmas Holiday. Also Mr. Siu as our driver. The service is really good. I haven't check the price of others, so I am not sure if it is more expensive or not.

大宅

E 間租車公司我用過!! 都係見有媽媽係BK介紹, 不過我用後就覺得麻麻地!!

佢D司機唔係行高速公路!

回程台北市中心去機場, 用左1小時30分鐘!!

佢行條路, 同我以前分別租車/的士/機場巴士行的完全唔一樣!!!

唔知佢點行, 行行下去左八里附近,
之後沿海邊行車!!!
浪費晒D時間!!!
打亂晒我地D計劃!!!
攪到我地落車要跑入機場!

比我BLACK LIST左

首頁

尾頁

跳至