單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

水瓶座(20/ 1 至 18 /2) 的朋友.......生日快樂 !!!

等亞pooth 唱返首歌先......
Happy Birthday to you .
Happy Birthday to you.
Happy Birthday to you and Me !

唱完歌仔,大家一起來許個願,食蛋糕啦 !

再送上生日禮物 ~

祝願水瓶座的你和我
生日快樂 !
事事如意 !
身體健康 !

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

大宅

窩心的生日禮物 ~~囝囝要求要貼出來架 ~~~~~~~~

這是囝囝花了整個下午為媽媽親手做的生日禮物 ~

再為媽媽作了首詩 ~
You are a super mum I must say.
You don’t shout at people.
You are gentle every day.
You don’t mind waiting for others.
You are patient every way.
You are the most gentle mum in the world it’s true.
I think you are the most patient mum ever, too!

By
your son

等待驗證會員

嘩,個蛋糕好靚呀,
我等妳等到頸都長呀! 好彩攞到個頭位.
祝水瓶座的你同我,心想事成,身體健康.
在人海中,遇上生日相近的你,也是緣份,
Pooth Pooth,

Thank You Very Much

瑪瑙宮

環保接龍勳章

莫非是你生日
Happy Birthday

伯爵府

拍拖叫上班, 失戀叫失業, 移情別戀叫轉行, 未有新對象叫待業, 失戀後再拍拖叫再就業!

祝你地日日都要返工, 生日快樂!

男爵府

原帖由 pooth 於 10-1-20 00:01 發表
水瓶座(20/ 1 至 18 /2) 的朋友.......生日快樂 !!!

Hap ...

Happy Birthday to you!

男爵府

原帖由 pooth 於 10-1-20 00:12 發表

再為媽媽作了首詩 ~
You are a super mum I must say.
You don’ ...

真係好窩心好sweet呀,
我見到由個心度笑出來,
生日快樂......媽媽,
祝你心想事成、日日都開開心,

另外﹕咁既生日蛋糕都俾你搵得到,
我都真係服咗你囉.
暑假.....咁就過咗一半啦.

珍珠宮

原帖由 pooth 於 10-1-20 12:12 AM 發表

再為媽媽作了首詩 ~
You don’ ...

Happy Birthday!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

侯爵府

環保接龍勳章

我都係年年25歲WO! 生日快樂

原帖由 pooth 於 10-1-20 00:01 發表

Hap ...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

別墅

我係正年初一前一日生日....
我都祝咁多位水瓶座既媽媽生日快樂,身體健康,小朋友聽聽話話...
我呢就希望將所有問題解決,希望個天開眼幫下我...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

生日快樂....
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

happy birthday to you
& me

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

大宅

原帖由 veronica0731 於 10-1-20 00:15 發表
嘩,個蛋糕好靚呀,
我等妳等到頸都長呀! 好彩攞到個頭位.
祝水瓶座的你同我,心想事成,身體健康.
在人海中,遇上生日相近的你,也是緣份,
Pooth Pooth,

Thank You Very Much ...

veronica0731

妳真抵鍚 ! 你真的捕著我架 ?

人人茫海中能遇上, 是上天的安排,

是緣份, 我們要惜緣。

但願友誼長存 ~

祝妳生日快樂 !

事業順利 !

大宅

原帖由 wayso 於 10-1-20 00:18 發表
莫非是你生日
Happy Birthday

wayso,
謝謝妳 !
我是在1 月份生日架 !
很害怕孤單寂寞的感覺,
呢幾日有點兒怕生日那天要孤零零一個人過,
不過朋友們都好錫我,我應該不會獨個兒過生日架 ~

大宅

原帖由 酸棗仁 於 10-1-20 00:51 發表
拍拖叫上班, 失戀叫失業, 移情別戀叫轉行, 未有新對象叫待業, 失戀後再拍拖叫再就業!

祝你地日日都要返工, 生日快樂!

酸棗仁

Thank you !

日日都拍拖 ? 唔駛啦呱 ~

大宅

原帖由 eric5354 於 10-1-20 01:50 發表

Happy Birthday to you!

火星人,

大宅

原帖由 維豬豬 於 10-1-20 04:00 發表

真係好窩心好sweet呀,
我見到由個心度笑出來,
生日快樂......媽媽,
祝你心想事成、日日都開開心,

另外﹕咁既生日蛋糕都俾你搵得到,
我都真係服咗你囉. ...

維豬豬,

我呢個囝成個囡咁架, 好嗲架, 係曳d 及
惡教, 不過佢有時做d 嘢令到我好窩心架。

謝謝妳 !

大宅

原帖由 Fiona0235 於 10-1-20 06:51 發表

Happy Birthday!

Fiona0235

大宅

原帖由 vane 於 10-1-20 08:14 發表
我都係年年25歲WO! 生日快樂

vane,

Thanks a lot.
從今以後, 我年年都係 25 歲架啦 ~ he he..

首頁

尾頁

跳至