單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 wayso 於 10-1-23 23:45 發表
蝦,諗住無人睇到添,點知.....
實有你份啦
係咪生日唧

你想則則膊呀 ?
哈哈走唔甩呀 ,
其實頂多都係 3 個姐,
你, 我及 chammyma .
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

一定啦
原帖由 pooth 於 10-1-23 23:51 發表

你想則則膊呀 ?
哈哈走唔甩呀 ,
其實頂多都係 3 個姐,
你, 我及 chammyma .

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係咪你煮先,我鍾意食住家飯架!!
原帖由 wayso 於 10-1-23 23:45 發表
蝦,諗住無人睇到添,點知.....
實有你份啦
係咪生日唧
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

原帖由 ChammyMAMA 於 10-1-23 23:58 發表

wayso 識唔識煮架 ?

瑪瑙宮

環保接龍勳章

嘩,咁你等吓啦,我去上堂學番幾味先
原帖由 ChammyMAMA 於 10-1-23 23:58 發表

瑪瑙宮

放心....煮煮下就識架喇,我都唔係一生出嚟就識,今次煮咸咗,下次咪落小D鹽囉,我對你好有信心!
原帖由 wayso 於 10-1-24 00:02 發表
嘩,咁你等吓啦,我去上堂學番幾味先

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我係連煮咩都唔知喎,咁煮咩好呀
原帖由 ChammyMAMA 於 10-1-24 00:08 發表
放心....煮煮下就識架喇,我都唔係一生出嚟就識,今次煮咸咗,下次咪落小D鹽囉,我對你好有信心!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我連糖水都問你,你話呢?
我死梗啦,乜都唔識做
原帖由 pooth 於 10-1-24 00:01 發表

瑪瑙宮

咁要向阿POOTH多多學習喇!!等緊你架.....
原帖由 wayso 於 10-1-24 00:35 發表
我連糖水都問你,你話呢?

瑪瑙宮

環保接龍勳章

一日未死,仲有機嘅:lol
原帖由 ChammyMAMA 於 10-1-24 00:36 發表
咁要向阿POOTH多多學習喇!!等緊你架.....

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

pooth,

sorry sorry sorry, thousand sorry..

呢幾日做到死死下...咩都忘記,真係唔好意思...

Belated Happy Birthday..all the best to you.

Hey..my daughter is next to me while i typing this message and asked me to say happy birthday to you too..

原帖由 pooth 於 10-1-24 00:01 發表

大宅

原帖由 moon_moon 於 10-1-24 22:33 發表
pooth,

sorry sorry sorry, thousand sorry..

呢幾日做到死死下...咩都忘記,真係唔好意思...

Belated Happy Birthday..all the best to you.

Hey..my daughter is next to me while i typing this message and ...

moon moon,

不必說sorry ! 有心唔怕遲,
謝謝妳及令媛 ~

別墅

pooth

剛剛回家, 祝妳...................

大宅

原帖由 美瑩 於 10-1-24 23:09 發表
pooth

剛剛回家, 祝妳...................

哈哈 !
謝謝 !
快d 去豬豬啦 ~

別墅

原帖由 pooth 於 10-1-24 23:19 發表

哈哈 !
謝謝 !
快d 去豬豬啦 ~

你呢?唔好四周去!

大宅

原帖由 美瑩 於 10-1-24 23:21 發表

你呢?唔好四周去!

依家去豬豬啦 !
你都早d 豬啦 !

大宅

Happy Birthday to my dear .........

高興是能認識你!可貴是永遠不變的真情!獻上我最真摰的祝福 ~

在你的人生旅程,願所有美好祝福永隨著你,讓你每一天都充滿歡樂!

悠悠的雲裡有淡淡的詩,淡淡的詩裡有綿綿的喜悅,綿綿的喜悅裡有我輕輕的祝福,生日快樂!

等待驗證會員

Pooth Pooth

我係你的忠實fans,又比我追到喇.又比我目及到喇.

大宅

原帖由 veronica0731 於 10-2-5 00:05 發表
Pooth Pooth

我係你的忠實fans,又比我追到喇.又比我目及到喇.

你你你......成日都 (目及) 實人地嘅,
人地怕醜架嘛 ~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Pooth,

我會將你既祝福話比我個女,佢星期一13歲啦..hehe..不過我係一個別重視生日既人, 我都係諗住買個蛋糕比佢切就算啦,佢都無所謂既,不過我會買佢最鐘意食既italian tomato Cream Cheese Cake比佢食..我個仔話重會封$10生日利是比佢wor..哈哈..

原帖由 pooth 於 10-2-5 09:24 發表

你你你......成日都 (目及) 實人地嘅,
人地怕醜架嘛 ~

首頁

尾頁

跳至