美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

puipuiqueen 我都有部舊機,都想知ageloc spa Gel可唔可以用&效果會唔會差好遠.

正如ml6331買一Set新機時都要成幾千銀&
好浪費

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原帖由 kcPooh 於 10-3-17 23:32 發表

兩盒8次 not many times wo...

用咗8次狂出暗粒, 唔用就冇時, 你係我, 仲會唔會繼續用??

唔敢話隻野唔好, 只係唔合我的皮膚!!

大宅

ageloc spa gel都可用在部舊機, 你都會有分別. 同之前的gel的效果有不同.

不如咁, 新機幾千銀是因它有好多gel, 到你d gel 都要買啦, 你想想加不加買台新機, 因舊機是用得的, 無人會迫你買新的.

原帖由 lhmum 於 10-3-18 17:51 發表
puipuiqueen 我都有部舊機,都想知ageloc spa Gel可唔可以用&效果會唔會差好遠.

正如ml6331買一Set新機時都要成幾千銀&
好浪費
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

係呀, 所以你放心, 快用ageloc spa Gel, 我都不買以前的gel, 兩隻gel只差$30, 一定買新gel.

原帖由 ml6331 於 10-3-18 17:08 發表
puipuiqueen 咁即係話舊機都可以用ageloc spa Gel啦, 但效果會唔會差好遠先????
我未用呀!但我一定會試囉, 如果可以換埋個頭就最好啦.

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

出暗粒!! 你找產品專員問, 還有照vista, 可看到皮膚底層, 就真知道你是什麼原因出暗粒!!

原帖由 Pulmma 於 10-3-18 18:07 發表

用咗8次狂出暗粒, 唔用就冇時, 你係我, 仲會唔會繼續用??

唔敢話隻野唔好, 只係唔合我的皮膚!!

男爵府

原帖由 puipuiqueen 於 10-3-19 22:15 發表
出暗粒!! 你找產品專員問, 還有照vista, 可看到皮膚底層, 就真知道你是什麼原因出暗粒!!

vista ? 邊度有得照???

大宅

我是串錯字, 但我好似串不出, visia?? 我想指nuskin有一個皮膚分析, 只要$40, 入面有我講的這個機, 可分析面上的紋,面上和底有幾多斑 , 有幾多細菌在面( 容易形成粒粒), etc , 專員會分析我們知, 你也可話比佢知你用什麼, and 什麼的反應, 你咪可了解多些囉!!!

原帖由 ml6331 於 10-3-20 00:34 發表

vista ? 邊度有得照???

大宅

環保接龍勳章

我都想知幾錢,pls pm thx

男爵府

MEOWKLP,

我用左 age log 個多星期, 塊面好滑, 好 firm, 值得推介。

複式洋房

i want to know how can i buy ageloc, anyone can help me to enrol to become member
原帖由 Babies 於 10-3-23 14:13 發表
MEOWKLP,

我用左 age log 個多星期, 塊面好滑, 好 firm, 值得推介。

大宅

pm 你了!

原帖由 Jake 於 10-3-24 17:10 發表
i want to know how can i buy ageloc, anyone can help me to enrol to become member

男爵府

Jake,

Please check your PM.

別墅

回覆 6# AAma_Betty 的文章

pls pm to me ths

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔明. 即是買機時已包gel ($4,xxx) or 要另買set ($2,xxx) 才可用?

大宅

買機時已包gel ($4,xxx)?
Yes, ageLOC Spa 機 set 是包了4盒 ageLOC 面gel, 可和機一起用來瘦身, 通淋巴的 2 支 body shaping gel, 此外還有其他, 是很多嘢!! 做面就如做機facial, 我估你咁會明, 不用日日做, 可2-3日做一次.

另買set ($2,xxx)??
而這set 叫 ageLOC Transformation Set, 是一套面部每天早晚用的護膚品, 好簡單的, 有4支, 洗面平衡, 精華, 日,夜霜.

ageLOC 是一個專利的科技現時只放入面gel和transformation set, 東周也有報導, 而 Transformation Set 可助每天皮膚的提升, 而2-3日用一次ageLOC spa 機 + ageLOC 面GEL, 是 深層次的護理.

好似而家不是個個都可買到 Transformation Set (因未正式 launch, 部份人才可買2set/mth), 但 ageLOC spa 機 + ageloc 面gel 就已面市, 所以大多數人先用機+gel, 所以你所問的是兩種, 當中也沒有overlap 產品!!

原帖由 tracytang 於 10-3-25 17:01 發表
唔明. 即是買機時已包gel ($4,xxx) or 要另買set ($2,xxx) 才可用?

民房

PM ME PLEASE

男爵府

Dear all,

Please check your PM.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

想買nu skin既產品係咪要入會嫁? 之後買野會有折??

男爵府

係呀, 要入會才可以買產品, 有需要可以 PM 我。

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Thanks so much!!

原帖由 puipuiqueen 於 10-3-25 17:51 發表
買機時已包gel ($4,xxx)?
Yes, ageLOC Spa 機 set 是包了4盒 ageLOC 面gel, 可和機一起用來瘦身, 通淋巴的 2 支 body shaping gel, 此外還有其他, 是很多嘢!! 做面就如做機facial, 我估你咁會明, 不用日日做, 可2-3 ...

首頁

尾頁

跳至