親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱問過新年buffet, 新葡京大小同價, mop288 + 10%...小朋友同價真係唔係好抵...有冇第二間好介紹?

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

星際、MGM 都 okay 架... 再唔係可以試漁人碼頭... 我自己未食過... 但我都好想試~~~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有人話金沙都好架.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

金沙小朋友唔入得
原帖由 pigpigyy 於 10-1-25 13:40 發表
有人話金沙都好架.

大宅

send咗email去星際 & MGM問...未覆...但上MGM個網...6歲以下小朋友唔收錢....

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 masiuling1218 於 10-1-25 15:13 發表
send咗email去星際 & MGM問...未覆...但上MGM個網...6歲以下小朋友唔收錢....

我哩幾日會打電話過去問... 因為我大年初一、二都會喺澳門,其中一晚會去食 buffet,不過... 早一、兩個星期問,幾間都話未出價錢,如果你有消息先,你可以 post 上唻嗎??? 如果我有,我都會 post 上唻....

別墅

昨日中午去了凱旋門,食物唔錯,現在推廣價108,用中銀卡2送1(大人128,小童唔記得),晚上就book到唔知幾時,好爆~

原帖由 masiuling1218 於 10-1-25 15:13 發表

大宅

等我問埋呢間先...其實新葡京真係貴...又限時間...得2個鐘頭...

原帖由 Felizkitty 於 10-1-25 15:35 發表
昨日中午去了凱旋門,食物唔錯,現在推廣價108,用中銀卡2送1(大人128,小童唔記得),晚上就book到唔知幾時,好爆~

大宅

OK, 我會post上黎架...我係初二初三係澳門...你估初三啲食市開門未呢...?

原帖由 baby_chu 於 10-1-25 15:35 發表

我哩幾日會打電話過去問... 因為我大年初一、二都會喺澳門,其中一晚會去食 buffet,不過... 早一、兩個星期問,幾間都話未出價錢,如果你有消息先,你可以 post 上唻嗎??? 如果我有,我都會 post 上唻.... ...

珍珠宮

原帖由 masiuling1218 於 10-1-25 16:12 發表
OK, 我會post上黎架...我係初二初三係澳門...你估初三啲食市開門未呢...?

根據我哩幾年觀察.... (我屋企習慣年年初一至初三都會過澳門住兩晚) 今年初三都唔係咁樂觀.... 06年時... 好多 shop、食肆都唔 close;07、08年,好多都 close 初一至初三;09年.... 有部份年廿八已經休市,門口貼住初七先開.... 所以... 由07年開起我哋已經改咗去酒店食 buffet 喇....

當然都會有食肆開,但... 就要花多少少時間去搵囉... 同埋... 未必啱心水囉!

大宅

星際初二dinner buffet價格 :

價格:
成人每位$238 + 10%

小童每位$158 + 10%

都比新葡京合理啲....

珍珠宮

原帖由 masiuling1218 於 10-1-26 10:52 發表

價格:

Thanks... 哩兩日喺公司忙到無時間打電話去問呀~~~ 唔得... 我陣間點都要打去問...

我之前問時, 間間都話初一係情人節, 所以價錢會唔同... 我之後講番俾我老公豆知... 我老豆好嬲咁話我... (我當然知佢其實唔係想話我啦...) 佢話... "咁... 如果唔係情人, 嗰日食 X 呀 ! "... 真係... 唉...

大宅

有冇人知星際啲buffet得唔得...? 有冇蠔/龍蝦呢啲嘢食呢....? 或者有冇啲特別嘢食...? 推介吓...

原帖由 baby_chu 於 10-1-26 11:19 發表

Thanks... 哩兩日喺公司忙到無時間打電話去問呀~~~ 唔得... 我陣間點都要打去問...

我之前問時, 間間都話初一係情人節, 所以價錢會唔同... 我之後講番俾我老公豆知... 我老豆好嬲咁話我... (我當然知佢其實唔係 ...

大宅

補充吓先...星際係由6:30食到10:00pm架...唔洗好似新葡京咁趕...得2個鐘頭....

珍珠宮

原帖由 masiuling1218 於 10-1-26 11:32 發表
有冇人知星際啲buffet得唔得...? 有冇蠔/龍蝦呢啲嘢食呢....? 或者有冇啲特別嘢食...? 推介吓...

星際剛剛開果年嘅年初一我去過一次... 嗰次真係超值... 因為... dinner buffet $198+10% / adult,有生蠔、小龍蝦、凍蝦,總之一般 buffet 海鮮有嘅,佢都有... 仲有年糕、蘿蔔糕賀年食品都有... 熱葷都okay架!環境都 okay,不過之後兩年都 book 唔到位,所以之後都無去...

大宅

MGM $168 ADULT
UNDER 6 (FREE)
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

大宅

初二都係呢個價? 咁又好抵喎....

原帖由 111111 於 10-1-26 12:43 發表

大宅

我覺得威尼斯人質量同質素都好好, 不過吾知新年幾錢, 有無其他bk 朋友食過呢間同其它大酒店可以比較一下呢?

原帖由 masiuling1218 於 10-1-25 10:13 發表
啱啱問過新年buffet, 新葡京大小同價, mop288 + 10%...小朋友同價真係唔係好抵...有冇第二間好介紹?

侯爵府

請問你係咪打電話去book架!
我初一至初三都係去澳門, 而家都煩緊到時食咩..

原帖由 masiuling1218 於 10-1-26 10:52 發表

價格:

珍珠宮

原帖由 111111 於 10-1-26 12:43 發表

剛剛打電話去問咗...

MGM 嘅 dinner buffet,from Feb 13, 2010~Feb 16, 2010,$450+$10/adult....

仲要分兩個 section 添呀~~~

首頁

尾頁

跳至