自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好唔公平
點都要判佢坐監啦
醉酒駕車再拒捕+打警察

禁止訪問

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔公平呀, 真係皇帝咩? 犯法當無事

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果我係律師會話

個差人【扇動】我當事人打佢啦

和我當事人無關啦

【扇動】呢二個字好好用啦

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

複式洋房

有錢人

禁止訪問

子爵府

原來有後台,吾怪得咁沙卜~:;pppp:

大宅

睇精神科我諗都係佢地自己作出黎之嘛...係咁幫佢搵籍口....真係無法無天.....惡得佢呀....瘋狗症咁......

大宅

Agree.

原帖由 二少奶 於 10-1-27 22:04 發表
香港法治精神蕩然無存!

侯爵府

好媽媽勳章

搞錯呀:;pppp: :;pppp: :;pppp:

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

33歲男子訛稱被警員毆打判禁兩月
(星島)2010年1月27日 星期三 21:40

一名三十三歲男子承認一項「明知地以虛假資料誤導警務人員」罪,今日在九龍裁判法院被判處監禁兩個月。

該名男子於去年七月十九日凌晨向警方投訴,指於較早前在尖沙咀赫德道,遇到尖沙咀分區警務人員時被警員毆打。投訴警察課經調查後,發現有證據證明該名男子作出虛假不確的投訴,其後於上月二十一日拘捕他。

喂, 呢單動口不動手都要入冊啦, 亞姪女郁手郁腳都唔入佢唔到, 真係

洋房

有錢,
真係可以打橫行~

大宅

((( 80後出黎做野啦 )))

別墅

醉駕+襲警都冇事,仲要唔係第一次

有錢有後台大哂呀

正苦仲成日話嚴懲醉駕

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

醉駕d人理應炒車炒c佢就啱嘞, 咪累人累物 :;pppp: :;pppp:

男爵府

官字兩個口!!唉.........。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 瑩瑩老豆 於 10-1-27 22:30 發表
新消息 !? 唔好作野喎

第一單於2008年7月酒後乘坐的士,欲以信用卡付十多元的車資,被的士司機拒絕,即以信用卡投擲和腳踢司機,其後又向到場調查的女警動粗,她當時承認普通襲擊罪和襲警罪,被判240小時社會服務令,以及賠償的士 ...
原來係上次個垃圾女人呀 ?!?!?! 佢好去死啦 ! 咁多人死唔見佢死.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

香港唔係好有法治精神架咩 ? 乜法官親友咁大架 ?!?!?!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

好憎個d用基督的旗號來為自己減罪。唔合佢心意就起手,我好相信對佢屋企的下人必定起飛腳!

真係唔該記者朋友們跟緊d!

唔好比佢隻手遮天!

個三百封求情信,寫時咩心態?我地bk都寫三千封求救信,救下香港的法治精神

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 kossbaby 於 10-1-28 01:14 發表
((( 80後出黎做野啦 )))
呢句好有建設性 wor

P.S. 我係老餅,唔係 80 後

路遙知馬力,日久見人心!

首頁
34567...11

尾頁

跳至