自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

噚晚去99屋企慶祝2伯娘生日,食咗嘢後大家都開開心心咁傾緊新年嘅節目,呢個時候就聽見2伯喺偏廳叫佢老婆斟水(佢打緊機),點知佢老婆叫佢自己斟,仲加多句:"你冇手冇腳咩?我冇你咁得閒"...2伯一聽呢句嘢即刻發晒顛咁入廚房扯姖出嚟..."好,妳咁叻駁嘴,今日就同妳做忌"...跟住兩公婆大打出手...我即刻叫姑9嘅工人揍啲小朋友落公園玩,我老公同叔仔就去拖住2 伯,我同姑9去拖開2伯娘...我老公叫2伯停手,會打死人ka(佢兩公婆都好肥好大隻ka), 點知2伯大聲喝我老公話邊個幚2 伯娘就打埋邊個(我老公信佢做得出,都要幚ka)...2 伯娘話離婚,2 伯即刻一腳踢去姖個肚度,由於我仲拖住2 伯娘,so連我都畀佢整到條腰...當時事態危急,老公唯有嚇佢話再打會報警...2 伯即刻一搥打落老公心口,老公即時跌落地,2 伯再用手捏住老公條頸... 99剩係識叫唔好打.... 我拎住電話想打999(畀99搶咗),姑9最後呃佢話報咗警,啲差人就快嚟...佢先死死地氣鬆手... 老公今朝條頸仲有紅印... 幾個男人都拖唔住佢隻死蠻人...
我今次真係好嬲 佢兩公婆打死都唔關我事,why要打我老公??? 佢平均2 星期會打一次老婆...唔知幾時先可以停? 最慘係99仲幚住佢... 好地地一個'趴地'又畀佢搞亂... 仲要畀99話我想害姖個寳貝仔坐監...

ka....
你的人格如何,你的人生亦必如何!

珍珠宮

mouth: mouth: mouth:
原帖由 1013angel 於 10-1-28 15:25 發表
噚晚去99屋企慶祝2伯娘生日,食咗嘢後大家都開開心心咁傾緊新年嘅節目,呢個時候就聽見2伯喺偏廳叫佢老婆斟水(佢打緊機),點知佢老婆叫佢自己斟,仲加多句:"你冇手冇腳咩?我冇你咁得閒"...2伯一聽呢句嘢即刻發晒顛咁入廚 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

吓,好易攪出人命喎!!

男爵府

畀面勳章

咁多人喺度佢都打得咁"狼"....如果得佢兩公婆會唔會攪出人命...

大宅

好媽媽勳章

會唔會少見為妙??

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

嘩......你個2伯咩人黎架.....做佢老婆真係慘.....同佢離婚啦.....

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我覺得咁嚴重下次真係要報警囉, 雖然係一家人但係2伯做得出, 都唔駛同佢客氣啦, 兩公婆噪交自己條氣唔順, 就打其他人發洩呀! 佢都係次次打老婆無人報警所以有恃無恐, 最憎人打女人ka

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔明點解2伯娘唔報警~
變相鼓勵丈夫繼續使用暴力
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 1013angel 於 10-1-28 15:25 發表
噚晚去99屋企慶祝2伯娘生日,食咗嘢後大家都開開心心咁傾緊新年嘅節目,呢個時候就聽見2伯喺偏廳叫佢老婆斟水(佢打緊機),點知佢老婆叫佢自己斟,仲加多句:"你冇手冇腳咩?我冇你咁得閒"...2伯一聽呢句嘢即刻發晒顛咁入廚 ...

我想知道佢哋結咗婚幾耐, 每星期都打交, 點解佢老婆唔報警 / 離婚, 仲要同佢一切

公爵府

好媽媽勳章

成日打老婆....仲要like當我哋面打打... 咁叻,去打踤跤啦...
次次都搵著我老公...
好嘢唔見分啲嚟....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好地地一個'趴地'又畀佢搞亂... 仲要畀99話我想害姖個寳貝仔坐監...

ka....
寶貝仔?即係你老公?有d亂bor,此話何解?

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

遲早會......
原帖由 hellomiffy 於 10-1-28 15:30 發表
吓,好易攪出人命喎!!

大宅

係二伯呀

原帖由 joey_23 於 10-1-28 15:36 發表

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 joey_23 於 10-1-28 15:36 發表
寳貝仔=2 伯.... 99最錫佢兩公婆...

公爵府

原帖由 wxxyxn 於 10-1-28 15:39 發表
係二伯呀
重以為係62既阿哥添~

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 cky.cy 於 10-1-28 15:31 發表
咁多人喺度佢都打得咁"狼"....如果得佢兩公婆會唔會攪出人命...
佢就係like喺人多時先會打得勁.... 博99同情佢老婆啊....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢平均2 星期會打一次老婆

咩人黎呀 叫2伯娘早走早著, 有需要搵社工幫手,99一定企在阿仔個邊.............

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係好恐怖, 咁多人在場都打, 單獨一齊就..... 分分鐘打 c 人

公爵府

原帖由 1013angel 於 10-1-28 15:43 發表
佢就係like喺人多時先會打得勁.... 博99同情佢老婆啊....
咁咪即係兩公婆夾埋做戲?就算攪出人命,都係佢地自己攞黎既~

首頁
12345...6

尾頁

跳至