懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原帖由 natalielin 於 10-5-31 23:49 發表

你放心啦,到佢生左,佢個b通常都會"治"返佢轉頭,到時佢就知你教得好好喇,有晒計劃又點,佢而家知原來計劃左都未必可以順利,不過死"燦"~
係呀..呢d人通常都生極品b,我個fd成日話佢姑奶個女,點點點....到佢自己個仔....

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-1 11:36 發表
快樂,
我星期五照啦,頭先睇咗你post上嚟講睇超聲波嘅相,11周嗰陣男同女真係好似架噃,睇錯一d都唔出奇

我真係唔敢諗...我同dizzle都同一個DR照....唔想希望越大,失望越大,希望你0個個係仔,大家都開心啦.....

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-1 11:30 發表
快樂,

希望你慢慢收拾心情啦.我生左細女之後(佢依家得1個月)我覺得佢好可愛,已經無介意佢係女,不過有時望住佢都會諗如果你係仔就好la,我唔駛博多個.haha....

我其實只係想生2個,初初生呢個都有用d生仔秘方,不過就 ...
我會接受,不過可能需要一D時間...我唔會再生架喇...我第二同第三個都有用咩生仔方...唉....仲有,我輸唔起,呢個係極限喇...多謝你既安慰,,,

公爵府

畀面勳章

http://www.in-gender.com/cs/forums/95.aspx睇埋呢度,我都識分仔定女,男仔向上,女仔向平D,我0個個一定係女仔

大宅

好媽媽勳章

多謝你嘅祝福,學你話斉唔想希望越大失望越大呀.......

原帖由 快樂 於 10-6-1 14:29 發表
我真係唔敢諗...我同dizzle都同一個DR照....唔想希望越大,失望越大,希望你0個個係仔,大家都開心啦.....

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-1 16:43 發表
多謝你嘅祝福,學你話斉唔想希望越大失望越大呀.......

照左先算啦...冇理由咁多個女既...

大宅

好媽媽勳章

PART II 再傾 啦, 爆2000啦

原帖由 快樂 於 10-6-1 17:00 發表
照左先算啦...冇理由咁多個女既...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 快樂 於 10-6-1 16:05 發表
http://www.in-gender.com/cs/forums/95.aspx睇埋呢度,我都識分仔定女,男仔向上,女仔向平D,我0個個一定係女仔
你果日睇得好清楚咩??
我20周囝之結構帶埋眼鏡都唔知佢講咩?我今日問老公睇左係咪好似你D相咁~

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-6-1 17:57 發表
你果日睇得好清楚咩??
我20周囝之結構帶埋眼鏡都唔知佢講咩?我今日問老公睇左係咪好似你D相咁~
我唔係好識睇,但一定冇條野向上lor....

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-1 17:07 發表
PART II 再傾 啦, 爆2000啦

邊個開呀?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 conniecheung 於 10-6-1 02:05 發表
佢好恨生呀,不過佢男友唔肯結婚唔肯生咋....

支持佢男友呀,個腦囪都未生埋,學咩人生呀!

[/url]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 conniecheung 於 10-6-1 02:09 發表
我都想知有幾辛苦? 成日聽d 3 kids媽咪話好辛苦好煩,而家既我完全想像唔到湊3個既辛苦法....!!!! c6話等細女1歲半就開工,我而家日日倒數日子!

當小朋友返學,又要教佢功課,又要溫習,仲有屋企d家務,買餸煮飯,3個曳時嘈交時又要教,真係幾忙架,你3個咁近,我覺得仲辛苦呀,我而家都驚生左會做唔到咁多野,同c6講過,佢話家務佢做bor,唔知做幾多日就話攰!

[/url]

公爵府

畀面勳章

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &page=2#pid43237633 轉版喇

首頁

尾頁

跳至