自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同囡囡都好鍾意hello kitty架!最近日日去7-11買野,儲印花換吊飾,不過換左四十幾隻,都抽唔到no.1 呀!

請問你地有冇人抽中呀?會唔會有多一隻可以轉讓/交換呀?thanks!

另外我仲欠no: 15, 19, 20,

多出no : 3, 14, 23 可以交換,thanks!

大宅

今日去左三間7-11 都無晒kitty啦! 唔知幾時先返貨呢?

希望新一批有多d no.1啦!咁大家都可以抽中

我仲欠no: 1, 15, 19, 20,

多出no : 3, 14, 23

如果o岩大家可以交換,thanks!

男爵府

I have extra 19. How to exchange?

原帖由 gillianchan 於 10-2-8 12:27 發表
我同囡囡都好鍾意hello kitty架!最近日日去7-11買野,儲印花換吊飾,不過換左四十幾隻,都抽唔到no.1 呀!

請問你地有冇人抽中呀?會唔會有多一隻可以轉讓/交換呀?thanks!

另外我仲欠no: 15, 19, 20,

多 ...

大宅

hi!kimchi_baby~

你可以email俾我聯絡嗎? 唔知點解我睇同send的PM都只係見到'Invalid input'尼句?

[email protected]

原帖由 kimchi_baby 於 10-2-10 02:12 發表
I have extra 19. How to exchange?

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好黑仔! 我有咁多重覆.有冇人可以交換:-

2 - 1pc (又抽到1隻)

3 - 1pc
6 - 3pcs
7 - 1pc
8 - 4pcs
12 - 1pc
14 - 1pc
21 - 3pcs
22 - 2pcs
23 - 1pc
24 - 2pcs
26 - 1pc
27 - 1pc
28 - 3pcs
29 - 3pcs
30 - 1pc
31 - 2pcs
33 - 4pcs
35 - 1pc
尖沙咀地鐵站交收, 有興趣,
請pm

水晶宮

我果日去7仔買賀年cookie, 佢比左盒新年特別版我(係相機kitty)

民房

Hi,

I am sorry that I also do not have 1 and your wanted items.
However, would you mind exchange your 14 with me. Thanks.

MauChai

Dear all,

If you have my wanted items and would like to exchange with me, please PM me. Thanks.

>>>>
I want the following items.
1,14,16,19,20,25
I have the following items available for exchange.
8,10,26,27,30,34
>>>>

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我諗19,20 都難中喎,因為我同你地一樣都差
我仲爭佢地就齊了

大宅

聽聞全線 7-11 已經無晒kitty charms,要去7-11用印花登記,四月至五月先有得拎,我剛剛用15個印花加左 $60- 希望新一批可以抽到 no: 1, 15, 19, 20啦!

現有以下的多出,歡迎交換,謝謝!

no: 23, 28, 29, 31,32 x 2, 33 x 2,

想要 no: 1, 15, 19, 20 及 新年版 17 和 9 thanks!

男爵府

記得聽日同我換 #3, 我己經留起隻 #19 俾你...

原帖由 gillianchan 於 10-2-22 23:32 發表
聽聞全線 7-11 已經無晒kitty charms,要去7-11用印花登記,四月至五月先有得拎,我剛剛用15個印花加左 $60- 希望新一批可以抽到 no: 1, 15, 19, 20啦!

現有以下的多出,歡迎交換,謝謝!

no: 23, 28, 29, 31,32 x 2, ...

大宅

當然啦! thanks!
多謝你呀!聽日帶埋囡囡過黎搵你啦!

原帖由 kimchi_baby 於 10-2-23 13:34 發表
記得聽日同我換 #3, 我己經留起隻 #19 俾你...

首頁

尾頁

跳至