自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人知德成係唔係已經開始唔做散客生意啦, 因為我知每年臨過年前佢地只會做預先落單既客, walk-in多數買唔到, 唔知今年又係唔係一樣呢?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 米之連媽媽 於 10-2-9 11:02 發表
請問有冇人知德成係唔係已經開始唔做散客生意啦, 因為我知每年臨過年前佢地只會做預先落單既客, walk-in多數買唔到, 唔知今年又係唔係一樣呢?

係咪北角個間...
12月已經冇現貨喇...要到初七先有

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

真係超好味呀, 食過佢都唔想食其他牌子嗰d, 不過佢真係唔休做, sales態度好寸

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 dada~0w0~ 於 10-2-9 11:20 發表

莫非我唔識貨~~

我覺得一般咋wor....

唔係, 各人口味唔同啫, 因我本身好鍾意牛油味架, 咪開正我嗰瓣囉。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

oh, 咁即係我過年無得食啦, 要等初七過後先有得食

大宅

好媽媽勳章

係呀, 如果你要新年時有得食, 就一定要早一年嘅農曆8月16日 (中秋節之後果日) 去佢哋度訂, 只係接受果日預訂, 之後就冇架喇.

我哋年年都要晨早去排隊, 真係幾鬼辛苦, 不過我屋企人鍾意食, 同埋我哋會買嚟送禮, 所以都冇計啦!

子爵府

幾錢罐?
原帖由 wendycyp 於 10-2-9 13:59 發表
係呀, 如果你要新年時有得食, 就一定要早一年嘅農曆8月16日 (中秋節之後果日) 去佢哋度訂, 只係接受果日預訂, 之後就冇架喇.

我哋年年都要晨早去排隊, 真係幾鬼辛苦, 不過我屋企人鍾意食, 同埋我哋會買嚟送禮, 所 ...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今年公司都有group埋一齊訂. 果邊d sales真係態度麻麻地. . 今年仲加左價, 好貴. 不過冇計, 鬼叫佢真係好好味
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

好媽媽勳章

細罐接近$50, 大罐要$80幾... 我唔太記得確實銀碼, 因為係屋企人俾住先!

原帖由 Lovelybbs 於 10-2-9 14:11 發表
幾錢罐?

別墅

你地有冇食過精記蛋卷?我覺得好好味,好味過好多牌子.

水晶宮

如果過年要買巨地蛋卷...通常農歷八月十六第一日開始落ORDER...又通常果日一日就FULL曬...就是說...得果日先可以訂到過年蛋卷...巴閉呢...
少奶奶的身份,丫頭的命...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我覺得做勢咋下話........前2年有日年尾經過(年尾既意思係可以留返2罐拜年果隻), walk in咪一樣買到.........不過唔係樣樣齊

原帖由 54heima 於 10-2-9 03:11 PM 發表
如果過年要買巨地蛋卷...通常農歷八月十六第一日開始落ORDER...又通常果日一日就FULL曬...就是說...得果日先可以訂到過年蛋卷...巴閉呢...

男爵府

我家姐早幾日攞左幾盒回來.佢話唔使錢,公司派喎.我第一次真係幾好味^v^
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

男爵府

我頭先食完,唔覺有咩特別好食,反而覺得唔夠鬆脆!巨記仲好食,夠新鮮d!

首頁

尾頁

跳至