自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

中環限1人買4罐, 銅鑼灣有無限架??打電話得錄音.

如果聽日10:30am去到, 仲有無得買呢? 如無, 應該幾點開始排隊呢??
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

I went to the one in Central at 12noon, it closed and said all sold out.

I also want to know if we really need to line up?
if yes, what time?

is the cookie really that nice?

thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我上星期三中午買左5罐(8款味) 銅鑼廣場1/F, 當時唔駛排隊. 3月2日到期.

不過, 職員都話8/2開始日日都一定要排隊.
同埋電話我都試過打, 其實佢地唔得閒聽架啦.. 連賣都唔得閒, 點得閒聽電話0者.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我之前都有買過送禮/自用, 味道真係幾好食.
其實佢地仲有幾間分店架, 唔需要迫埋係中環&銅鑼灣啦,
TST重慶大廈, 彌敦道In Point都有分店. 可能呢度無咁迫架.

同埋我諗好多人都係趁LUNCH時間去買, 但係個個都逼係呢個時間, 咁實排唔到啦.

我諗3:00-5:00PM會少人D囉, 起碼過左LUNCH又未到放工時間.

原帖由 Kim08 於 10-2-9 16:55 發表
I went to the one in Central at 12noon, it closed and said all sold out.

I also want to know if we really need to line up?
if yes, what time?

is the cookie really that nice?

thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章

今日lunch time已經賣晒啦, 仲3-5點??!!??

原帖由 Sallyb1a 於 10-2-9 17:03 發表
我之前都有買過送禮/自用, 味道真係幾好食.
其實佢地仲有幾間分店架, 唔需要迫埋係中環&銅鑼灣啦,
TST重慶大廈, 彌敦道In Point都有分店. 可能呢度無咁迫架.

同埋我諗好多人都係趁LUNCH時間去買, 但係個個都逼係 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章

我依家驚佢限住買, 因為我要買6罐, 如果限買4罐我可帶多個人去麻.

伯爵府

我老公上星期都買左罐8mix比我, 真係幾好味, 但我覺得佢隻鳳梨穌仲好味, 老公問了, 要過完年之後才可能有呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章

4 mix 仲好食過8 mix呀!! 食到停唔到口.

原帖由 Bellemami 於 10-2-9 18:03 發表
我老公上星期都買左罐8mix比我, 真係幾好味, 但我覺得佢隻鳳梨穌仲好味, 老公問了, 要過完年之後才可能有呀!

複式洋房

今日下午六點經過 causeway bay jenny's cookies 已經 關門. 門口寫住 明天11:00 開門, 每人限買4 罐.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

我今日中午1點半去, 已經拉閘, 問佢話12點已經賣晒 !! 每人限買4罐. 如要買, 明天真係要10點幾去排隊 !
or 去旺角試下la !!

原帖由 Wunfung 於 10-2-9 22:50 發表
今日下午六點經過 causeway bay jenny's cookies 已經 關門. 門口寫住 明天11:00 開門, 每人限買4 罐.

珍珠宮

2024年龍年勳章

好彩我約了個fd 10am一齊去, 唔該晒大家呀!

原帖由 Tabo63 於 10-2-9 23:10 發表
我今日中午1點半去, 已經拉閘, 問佢話12點已經賣晒 !! 每人限買4罐. 如要買, 明天真係要10點幾去排隊 !
or 去旺角試下la !!

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

你好.

請問旺角既地址?

謝謝.

======================
原帖由 Jessy 於 10-2-9 20:12 發表

男爵府

請問中罐 8-mix 幾多 oz 嫁? 如果要成功買到要幾點去排同排幾耐嫁? lee 間野係唔係平時唔係過年前都禁早賣晒 d cookies 嫁? 請指教!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Jessy 於 10-2-9 20:12 發表

但4MIX 無果仁
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 UUmom 於 10-2-10 00:41 發表
請問中罐 8-mix 幾多 oz 嫁? 如果要成功買到要幾點去排同排幾耐嫁? lee 間野係唔係平時唔係過年前都禁早賣晒 d cookies 嫁? 請指教!!!

中罐 8-MIX 28OZ
細罐 8-MIX 17.5OZ
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

我老公上星期都買左11cans, 有4 & 8 MIX
因為知道這個wk 要派籌限買.

開左CAN 4MIX, 食哂, 而家開左can 8mix (未過年都食哂, haha)

但係我鍾意 4 mix 多d~~

珍珠宮

我係上星期買架, 職員話呢個時間無咁多人...

點知原來呢個禮拜超爆呀...

其實佢地朝早10:00開門, 12:00賣晒, 咁佢地咪收工囉.. 嘩, 返2個鐘, 真係勁..

原帖由 Jessy 於 10-2-9 17:06 發表
今日lunch time已經賣晒啦, 仲3-5點??!!??

子爵府

今日11am開門,我以為我已經好醒,10:25am去排隊,開門前幾分鐘才派 ticket,原來我已經係第35個人!仲要一人只可買四盒!!!仲有今日老闆話只有Cookies買!!!!! 原本打算買杏仁脆片,點知又冇!開門10分鐘後 8 Mix(中)已經賣哂!最後只買了4盒 4Mix(細),聽前面D人講佢哋為咗買8 Mix(中),佢哋9am已經商場門口排隊! crazy people! 食了 4MIX 的味道差不多,冇咩特別,compared with MACAU出名的阿蘇介紹的Cookies比較好食。

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16392

4 Mix(細) - $60
4 Mix(中) - $93
8 Mix(細) - $88
8 Mix(中)- $140
鳳梨酥 Pineapple - $75
杏仁脆片 Almond Flakes - $80

Business Hours: Monday to Sunday 11:00am - 9:00pm

注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

子爵府

原帖由 pchiu 於 2010-2-9 23:53 發表
你好.

請問旺角既地址?

謝謝.

======================

http://www.openrice.com/restaurant/sr1.htm?s=1&district_id=&inputcategory=cname&inputstrrest=jenny+bakery
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

複式洋房

鳳梨酥 Pineapple - $75 都好好味

首頁

尾頁

跳至