單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 三月媽咪 於 10-2-11 11:31 發表

sorry ==''

三月媽咪,
其實你又實咩sorry啦, 唉...講sorry個嗰係我就真啦, 唉... 我真係要同自已講sorry, 居然會信條死佬

公爵府

原帖由 wayso 於 10-2-11 11:54 發表
你隻耳做乜呀,我以前都試,唔知似唔似呢?
我嗰時隻耳聽野好似响個山洞裏面咁,有d野隔住左,聽人同自己講野好似好遠咁

當我一激動, 總之係情緒高脹時, 我個耳鼓就會脹, 成個人好似潛左水底, 即時聽唔到, 所以奉勸大家, 嬲還嬲, 傷心還傷心, 一定要好好保重, 攪到身體唔好就唔係幾好啦.

侯爵府

環保接龍勳章

約你搭火車炸!等你好番,同要儲吓錢先.... 吾使飛

原帖由 catfitfit 於 10-2-11 10:41 發表
其實我估如果無人激我, 我隻耳會好得快啲, 好想約你去旅行呀, 不過我隻耳仲未搭到機, 我估一上機, 我會死直...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

公爵府

原帖由 vane 於 10-2-11 12:58 發表
約你搭火車炸!等你好番,同要儲吓錢先.... 吾使飛

吓.... 搭火車, ... 我日日搭... 一日幾轉窩... 嘻...(由馬鞍山出尖咀返工)...

你係咪想搭高鐵呀?好貴呀, 仲貴過飛機, 唔知隻耳頂唔頂得著??!!

侯爵府

環保接龍勳章

係,,,係.高鐵...因為見你話未搭得飛機...
過2年高鐵是另一選擇....
我搭過台灣的高鐵..係好方便.幾時都搭得....在車窗望出去的風景,都吾錯KA...

..
原帖由 catfitfit 於 10-2-11 15:21 發表

吓.... 搭火車, ... 我日日搭... 一日幾轉窩... 嘻...(由馬鞍山出尖咀返工)...

你係咪想搭高鐵呀?好貴呀, 仲貴過飛機, 唔知隻耳頂唔頂得著??!!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 vane 於 10-2-11 17:37 發表
我搭過台灣的高鐵..係好方便.幾時都搭得....在車窗望出去的風景,都吾錯KA...

.. ...

唔知Vane幾時攪個台灣之旅呢? 如果你做領隊, 我一定報名.

侯爵府

環保接龍勳章

我講左如無意外,台灣之旅3月31會去啦!但未知朋友一家是否會去...我要等朋友答實我先知.....
我就已經有機票在手(10月前可任改期的)....
如果有特發意外....就改7月中去...

原帖由 Chunma8083 於 10-2-12 00:43 發表

唔知Vane幾時攪個台灣之旅呢? 如果你做領隊, 我一定報名.

公爵府

原帖由 vane 於 10-2-11 17:37 發表

.. ...

喂, 呀vane
如果搭高鐵, 唔洗等兩年窩, 依家可以去, 3日2夜, 去肇關, 不過要成八舊水. 好貴....

喂, 你拾左行理未呀, 你就出發啦, 真係未出發, 先興奮, 記得著多啲衫, 影多啲相反來呀.

侯爵府

環保接龍勳章

大部份都拾好了...好多行理哦!....幾條雪褲/厚衫已經沾左大部份位....今次大獲啦!.......

原帖由 catfitfit 於 10-2-12 10:34 發表

喂, 呀vane
如果搭高鐵, 唔洗等兩年窩, 依家可以去, 3日2夜, 去肇關, 不過要成八舊水. 好貴....

喂, 你拾左行理未呀, 你就出發啦, 真係未出發, 先興奮, 記得著多啲衫, 影多啲相反來呀. ...

公爵府

原帖由 vane 於 10-2-12 10:43 發表
大部份都拾好了...好多行理哦!....幾條雪褲/厚衫已經沾左大部份位....今次大獲啦!.......

哈哈.... 死啦, 唔知點解我都好興奮, 好似自已有份去噤.... 好想睇你啲相呀, 快啲放上網呀.

侯爵府

環保接龍勳章

好一定有得睇,我們會出動3部大細相機.......而且另外的媽咪會有Netbook同行....好方便
.....過幾日你就會睇到....要引死你先...
我都為今次行程改好名....(為食媽咪...開心玩雪之旅) ......
.好了.....我要同亞仔出去食野啦!....
原帖由 catfitfit 於 10-2-12 10:56 發表

哈哈.... 死啦, 唔知點解我都好興奮, 好似自已有份去噤.... 好想睇你啲相呀, 快啲放上網呀.

伯爵府

畀面勳章

原帖由 vane 於 10-2-12 11:07 發表
好一定有得睇,我們會出動3部大細相機.......而且另外的媽咪會有Netbook同行....好方便
.....過幾日你就會睇到....要引死你先...
我都為今次行程改好名....(為食媽咪...開心玩雪之旅) ......
.好了.....我要同 ...

記得有時間就 update 你個blog呀, 好期待. 祝你旅途愉快.

男爵府

原帖由 catfitfit 於 10-2-11 12:23 發表
當我一激動, 總之係情緒高脹時, 我個耳鼓就會脹, 成個人好似潛左水底, 即時聽唔到, 所以奉勸大家, 嬲還嬲, 傷心還傷心, 一定要好好保重, 攪到身體唔好就唔係幾好啦. ...

我之前都係咁, 可能成日喊, "腎"鼻水, 醫生話我左耳耳膜穿咗, 耳仔仲流d黃黃的膿水, 流淡紅色的血水, 流之前, 隻耳仔仲"轟轟"聲, 好似話俾我知"就快要流出來了", 之後就流了, 所以那時根本瞓唔到, 夜晚要側向左面, 用紙巾放在左耳索膿水, 有時仲要更換紙巾.
耳仔都係好似潛水咁, 聽唔清楚人地講什麼, 亦唔知自己的聲量去到什麼位置.......
好彩依家好返好多, 所以大家喊還喊, 但要保重身體!

catfitfit, 你已經很叻了 , 加油! 好好照顧小朋友, 好好保重身體! 嬲佢還嬲佢, 都要顧住自己身體!
預祝新年快樂!

侯爵府

環保接龍勳章

我都好耐無攪個blog了....

原帖由 Chunma8083 於 10-2-12 21:39 發表

記得有時間就 update 你個blog呀, 好期待. 祝你旅途愉快.

別墅

catfitfit
sorry.....山山來遲, 幾天冇上綱好多事都唔知, 你現在心情是否好平靜, 問題解決到是最好...
男人就是這樣, 唔好時一元都唔比你, 我也是比c6激氣, 佢只比100元我同女女過年, 你話邊個隻c6似隻狗...
希望你新一年有個新開始......

公爵府

原帖由 美瑩 於 10-2-13 02:26 發表
catfitfit
sorry.....山山來遲, 幾天冇上綱好多事都唔知, 你現在心情是否好平靜, 問題解決到是最好...
男人就是這樣, 唔好時一元都唔比你, 我也是比c6激氣, 佢只比100元我同女女過年, 你話邊個隻c6似隻狗...
希望你 ...

唉... 美螢,
我都真係唔知講咩好, 總之一句話, 要自已去找快樂係啦, 假如你的在工作上有問題, 不防提出來, 睇下幫唔幫到你, 我份工都幾"油", 希望可以忙到你手.

公爵府

原帖由 sallytamsh 於 10-2-12 22:39 發表

我之前都係咁, 可能成日喊, "腎"鼻水, 醫生話我左耳耳膜穿咗, 耳仔仲流d黃黃的膿水, 流淡紅色的血水, 流之前, 隻耳仔仲"轟轟"聲, 好似話俾我知"就快要流出來了", 之後就流了, 所以那時根本瞓唔到, 夜晚要側向左面, ...

好多謝你呀, 好在我依家都好返一啲啦.

首頁

尾頁

跳至