在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有機會要看下D本地遊先....大家都留意下啦! 可以一齊去玩就好啦!

原帖由 CottonCandy 於 10-7-13 09:20 發表
好呀... 多d人開心d

大宅

暑假除咗朝早唔洗咁趕外, 其實好似仲攰d. 冇時間做功課, 4份寫字的暑期作業只做了好少好少咋...惨! :(

不過, 最近有件開心事分享...

有朋友從外地回港探親, 帶埋兩個第1次來HK的小寶貝, 我地兩家人難得一聚.

雖然三個小朋友第一次見面, 而且出世、長大的地方又唔同, 估唔到都啱傾,好快已玩到攬頭攬頸, 分手時佢地都好唔捨得大家.

前兩日再約聚會, 今次改為去我地屋企玩. 三個小朋友扮仙子, 玩得好投入, 之後分手時, 話要快d再見面.

Heiyee第一次感受到'一見如故'... 佢感興趣嘅野, 咁啱果兩個小朋友都係鍾意, 佢地有好多共同話題. 我都戥heiyee開心 :)

大宅

明日輪到同老友聚會.. YEAH!

See you all tomorrow :)

伯爵府

原帖由 CottonCandy 於 10-7-24 22:15 發表
明日輪到同老友聚會.. YEAH!

See you all tomorrow :)

heiyee媽, 你由page?撈返呢個post?

咁耐無玩過home gathering, 真開心!

可惜hoiyau, amber, 酌B, vanessa都來唔到...

我地8月wan個平日再出來聚多次!
除星期二, 其他我都得!

伯爵府

原帖由 CottonCandy 於 10-7-24 22:13 發表
暑假除咗朝早唔洗咁趕外, 其實好似仲攰d. 冇時間做功課, 4份寫字的暑期作業只做了好少好少咋...惨! :(

有朋友從外地回港探親, 帶埋兩個第1次來HK的小寶貝, 我地兩家人難得一聚.

雖 ...

聽到都開心!
果兩位小朋友梗係好斯文啦!
今日, 4大癲王嚇走heiyeeㄚ!

大宅

平日我地星期五係最得閒!

原帖由 jjtseung 於 10-7-25 22:04 發表

heiyee媽, 你由page?撈返呢個post?

咁耐無玩過home gathering, 真開心!

可惜hoiyau, amber, 酌B, vanessa都來唔到...

我地8月wan個平日再出來聚多次!
除星期二, 其他我都得! ...

大宅

看到你FB的相...就知幾咁開心啦!

原帖由 CottonCandy 於 10-7-24 22:13 發表

雖 ...

大宅

大家去晒FB!

我今朝看報紙副刊(關於音樂), 見到HY嘅相片... 好上鏡好可愛呀!! HY真係好叻

大宅

祝各九月壽星媽媽生日快樂!
身體健康! 事事順利呀!

伯爵府

原帖由 CottonCandy 於 10-9-29 20:53 發表

heiyee媽, 你真係有心!

我都N days無來呢度, 一來就重遇你!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

嘩, 汶媽, 第3名....勁
原帖由 jjtseung 於 10-9-30 20:40 發表

heiyee媽, 你真係有心!

我都N days無來呢度, 一來就重遇你!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

多謝哂, 我以為呢度執左粒呢
原帖由 CottonCandy 於 10-9-29 20:53 發表

首頁

尾頁

跳至