論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 bbfish1992 於 10-2-19 17:32 發表
虐兒 - 報警
即刻pang佢走
唔好理佢係咪精神有問題

係另外一個post有?daddy分享
個工人charged咗

馬C落地行
BB係自己,一定揍到
家務從簡、出入打的得唔得 ...

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2922360-1-2.html

複式洋房

唔係下麻~你仲想比機會佢,等下次再犯先即炒,你唔係想仲有下次下麻~梗係即炒,唔補錢比佢啦,佢呢d咁嚴重既錯失呀

原帖由 yanyan1982 於 10-2-19 17:19 發表
我同我老公相量過.....我話想初十叫工人放假去AGENCY照肺.....我同老公提意.......話不如叫AGENCY叫佢簽份野,話再有下次就即炒....
如果佢話想即走,就叫佢果晚在AGENCY家訓,第二日叫人上黎搵佢羅行理同出埋糧....... ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 12# yanyan1982 的文章

樓主,你而家第一件事就係即炒工人. 搞到個細路個背脊黑晒,你都忍得? D印好黑心的,唔通為咗慳幾千蚊,繼續令D細路冒險?

別墅

我諗呢個工人有心靠害你小朋友,咁好奇個拔罐唔放落自己個面度試下?不過有心定無心都好,呢個工人一定要炒。

首頁

尾頁

跳至