自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今早係麥記同個女食早餐, 全場滿座, 旁邊坐了兩個大陸表嫂, 看樣子應是40多歲, 嫁了來香港多年, 講野大陸口音, 兩人一邊吃, 一邊閒話家常。

講講下, 其中一個女人想將自己在鄉下的姪女介紹給另一個女人在香港的叔仔做老婆, 她大大聲(荒死無人知咁)地說: 「我姪女個人好好架, 23歲左右, 為人純品又溫柔, 懂得為人設想, 知慳識儉, 孝順父母 (下刪十多句讚美說話)...... 唔鍾意出街, 保證係處女, 真係好好架!」接著又話:「依家D女仔好開放, 未登記已經無左......其實D男人一同個女仔上床, 已經可以分到佢係唔係處女, 我姪女就唔駛檢驗都知道一定係處女......」

另一個大陸女人立即回應: 「我叔仔夠係處男喇! 」兩人互相保證兩個未婚男女係處男及處女, 我係一個師拉都唔好意思聽落去, 最衰個女又食得慢, 被迫要繼續聽人地個叔仔姪女係唔係處男處女呢個話題, 真係想大喝兩個表嫂收聲, 番屋企先講D咁私隱概野, 救命呀!

男爵府

睛靈勳章

原帖由 RoseTutoria 於 10-2-20 20:06 發表
今早係麥記同個女食早餐, 全場滿座, 旁邊坐了兩個大陸表嫂, 看樣子應是40多歲, 嫁了來香港多年, 講野大陸口音, 兩人一邊吃, 一邊閒話家常。

講講下, 其中一個女人想將自己在鄉下的姪女介紹給另一個女人在香港的叔 ...

我鍾意個句「保證係處女」仲唔駛驗tin大陸真的興「免檢」,有趣有趣。如假有無得換架!!!

大宅

大陸仲興 AA貨

大宅

好媽媽勳章

真係有趣...保證係處女

男爵府

醒目開學勳章

如果係我聽到咁精彩嘅對話,我驚會引唔住噴或者啃親...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

忍唔住笑左出黎 好在唔係食緊野

洋房

就算佢地結左婚, 都未必會好似佢地所想咁好, 你估好似以前阿公阿婆咁咩, 盲婚啞嫁都可以白頭到老

子爵府

原帖由 euniceyung 於 10-2-20 20:21 發表

我鍾意個句「保證係處女」仲唔駛驗tin,大陸真的興「免檢」,有趣有趣。如假有無得換架!!!

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

回覆 1# RoseTutoria 的文章

如假包換...

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果係我... 真係忍唔住, 係到勁笑

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實尼d私隱ge野,真係唔應該係大庭廣眾度講,真係冇咩人想知佢地d家事
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

子爵府

兩件次貨sell件新次貨,制造另一個家庭悲劇,香港變成垃圾回收站,通街鄉味濃郁,東方之珠變了東方之豬,d男人唔爭氣,攪到香港水準同質素越拉越低,自眨身價,間接或直接加重香港人負擔,俗d講,正一陀衰家.:;pppp:

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 RoseTutoria 於 10-2-20 20:06 發表

講講下, 其中一個女人想將自己在鄉下的姪女介紹給另一個女人在香港的叔 ...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 cutiegl 於 10-2-21 08:08 發表
兩件次貨sell件新次貨,制造另一個家庭悲劇,香港變成垃圾回收站,通街鄉味濃郁,東方之珠變了東方之豬,d男人唔爭氣,攪到香港水準同質素越拉越低,自眨身價,間接或直接加重香港人負擔,俗d講,正一陀衰家.:;pppp: ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至