自由報料

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 Kanax 於 10-2-22 00:10 發表

1.可以4月13日前用。
2.係咪真係唔可以俾人用呢?等我聽日去問下先!

1. 憑優惠券正本及八達通卡到客務中心換領優惠, 換領後須即時使用 (係可以4月13日前換領, 但換左就要即日用, 以前D免費飛可以1個月內用)

2. 優惠券上有你個張八逹通卡號碼, 換領有關優惠要出示優惠券正本及八達通, 咁除非你連張咭都比埋其他人, 如果唔係其他人點用你個優惠呢 (佢應該係將優惠輸入你張八達通, 唔係比另一張飛你)

咁你聽日去問, 問完返黎記住報料啊

thanks

大宅

好媽媽勳章

應該係keep果張紙,要用果日就去票務處換一次單程,換左要即日用,但拍出黎果張紙,可唔可以用第二張八達通換免費單程就唔知

原帖由 cy101 於 10-2-21 21:55 發表

之前有bk媽咪話得物無所用呀, 都唔會去個度, 又要即日用, 又唔可轉讓俾人!!

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

太多人拍...都算係一個 surprise~!!

原帖由 alljodesign 於 10-2-21 23:12 發表
激氣!! 今日拍正果部無紙!! 但有無顯示!!

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都拍左係機場快線

男爵府

好媽媽勳章

我拍咗幾次都冇免費車票。

我住坑口站,有冇人可以平讓呀??

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原帖由 annie1120 於 10-2-21 10:24 發表
我都中左有免費車票到大埔墟站!

ME TOO
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

男爵府

熱血勳章

我問過,職員話唔一定要同一張八達通喎

原帖由 muimui媽 於 10-2-22 09:26 發表
應該係keep果張紙,要用果日就去票務處換一次單程,換左要即日用,但拍出黎果張紙,可唔可以用第二張八達通換免費單程就唔知

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

放工見好多人排, 我諗至少要排半粒鐘, 所以無拍到

洋房

我同事中左去天水圍 TICKET 呀

男爵府

原帖由 Taffymom 於 10-2-22 19:21 發表

我都問左喇,唔洗同一張八達通架!

我有3張迪士尼、2張坑口、1張天水圍、1張東涌,有無人可以同我換粉嶺呀?

(等我儲多幾張一次過交換!)

大宅

咁係唔係可以玩交換?我有大埔、坑口、天水圍同半價機場快線,可以交換東涌。

原帖由 Taffymom 於 10-2-22 19:21 發表

子爵府

我有一張東涌可以同你換天水圍呀~~

原帖由 matau 於 10-2-22 22:56 發表
咁係唔係可以玩交換?我有大埔、坑口、天水圍同半價機場快線,可以交換東涌。

子爵府

畀面勳章

我今日第1次拍
mtr souvenirs $5 cash coupon

子爵府

畀面勳章

請問拍卡是否只限每日一次??

禁止訪問

子爵府

原帖由 Kanax 於 10-2-22 22:54 發表

我都問左喇,唔洗同一張八達通架!

我有3張迪士尼、2張坑口、1張天水圍、1張東涌,有無人可以同我換粉嶺呀?

(等我儲多幾張一次過交換!)

Mud 有去粉嶺架咩?

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

I go to try to night.

男爵府

thanks

男爵府

好媽媽勳章

我幾次都拍唔到有免費飛,只有:
美心西餅$2
50%off機場快線
指定商戶$5現金優惠

收工見好多排隊,我住坑口,有冇人可以平讓俾我。

首頁
12345...12

尾頁

跳至