跳至

首頁
12345...38

尾頁

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

喺呢度傾啦

侯爵府

咁你幾時去學種草菇呀? 容唔容易成功呢?

子爵府

hi hi !

我都係得個諗未多啲。 你有時間, 又做開farmer, 上網搵吓料先呀。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

侯爵府

嘿....分工合作嘛, 我種菜, 你種菇, 一人一樣...

侯爵府

早晨呀

侯爵府

琴晚發夢去choir, 唔記得帶譜, 去到又唔識唱, 又走音, 比阿指揮鬧...

侯爵府

身痕, 想買電話.....

子爵府

just do it!
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 臣媽 於 10-2-24 08:27 發表
早晨呀

hi hi

子爵府

hoho!

侯爵府

good evening ....

侯爵府

唔好笑我, 琴晚都係去買咗個電話, 唔抵得臣爸買咗個IPHONE, 我左及右及, 都係買咗個LG 啫, TRADE 埋個舊機, 都係千幾蚊, 都好耐冇買過D 心頭好....

侯爵府

今年好似濕得好緊要, 從未試過走廊都濕晒....

子爵府

千金難買心頭好, 買到咪好, 幾開心。氹吓自己都要嘅。

阿mother今晚先打嚟呻佢間屋發晒毛, 張床都濕晒, 咁多年都未試過。

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 臣媽 於 10-2-25 21:58 發表
唔好笑我, 琴晚都係去買咗個電話, 唔抵得臣爸買咗個IPHONE, 我左及右及, 都係買咗個LG 啫, TRADE 埋個舊機, 都係千幾蚊, 都好耐冇買過D 心頭好....

係咪可以上綱?3g定3gs??我都心思思想出,暫時見過2個朋友都用蘋果,好似幾好咁,不過一個用3g一個月3gs,3gs上綱快好多,你有冇留意??

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 臣媽 於 10-2-25 22:00 發表
今年好似濕得好緊要, 從未試過走廊都濕晒....

有冇開抽濕呀??

侯爵府

我真係乜都唔G.....

而家D 機FUNCTION多到用唔晒, 我喺網上左揀右揀, 揀啱心水就去買, 而家全正就係所有價錢都SHOW晒出來, 唔洗驚問完又買唔起...

侯爵府

我冇開抽濕機, 屋入面都OK, 因為我冇開窗, 洗手間就不停用乾布抺囉....
原帖由 nakoko 於 10-2-26 09:07 發表

有冇開抽濕呀??

子爵府

早呀))))))

擒晚去ecosway聽話番到ok差不多12點, 2點到先瞓, 5點幾腰骨痛醒咗。張mattress可能瞓得耐変型係時候換。 瞓唔番諗全早啲整啲糖醋骨for 聽日party, 攪點先出門口,唔駛今晚同淘淘上完堂趕番來整。點知搵唔到支醋。女傭剛起身搵到啦, 而家煮緊喇, 希望今次成功啦。

之前朋友點sell我都冇諗過做傳銷, 但係ecosway 啲products真係有唔少平靚正嘅, 自己都係用家, 當比自己一個機會, 做唔成都冇乜損失, 咪継續做用家。做得成我就唔駛擔心老來冇收入, 當做個保險。因為唔鍾意sell朋友 (好怕啲朋友覺得我為咗做生意先接觸佢地), 所以我本來目標係開shop, 希望大陸同澳洲有親戚都可以開得成。不過睇嚟以我咁懶遲遲都唔去聽佢啲講座 (擒日係第一次, 我去之前都唔知係講庭), 一日未考到店主牌一日都唔駛諗。擒日女傭先同我講, 大橋附近又開多咗間ecosway, 執輸行頭慘過敗家, 到我的起心肝去考牌同可能啲shops quota用晒, hk冇得再開lu。

真係矛盾, 又想去做, 但又唔想放棄而家份工。

係呀, 而家去ecosway買嘢仲未駛show card, 你如果有嘢買, 可以用我個no, 你可以慳$60年費。記住我個lucky no. : hk991091。

我用緊佢嘅skin care, 洗粉洗衣液洗潔精, 洗頭水, e媽巾, 食oatmeal, capuccino....雖然唔多唔少因為我係佢嘅bo, 都會先捧番ecosway場, but如果唔好用或唔抵, 我都唔會難為自己。

我極力推介佢嘅ecomax 洗衣液同綠色洗潔精, 好多人話好用我先試, 又真係唔錯。

侯爵府

最近呢間公司都好似多咗好多舖, 我見銀座百佳門口都有一間, 天耀又有一間, 其實所知唔多.....

我有個朋友, 佢喺某雜誌公司做咗十幾年, 又揾好多錢, 最近都冇做, 走咗去做NUSKIN, 都做得好隱定, 錢可能冇已前咁多, 但時間就多咗, 最緊要係可以瞓番夠...

首頁
12345...38

尾頁

跳至