在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 有無做"秘書"的媽咪呀? :hammer:

emily_bb
go to see lar
好似係8個月果本album ar
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

大宅

哈哈哈....開心死佢. 靚唔靚就見人見至,不過我就覺得佢係風韻悠存那種囉. 所以佢雖然離左婚,但家下都有個男友仲係鬼....實在我都幾羨慕佢...

蕭夫人信箱 寫道:
Evolution6 寫道:
蕭夫人信箱

我奶奶聽到你讚佢一定好開心,可能佢做化妝小姐啦,所以咪後生D囉.... =====> 化妝小姐 唔怪之得啦 ..... 佢真係好靚呀

大宅

蕭夫人信箱 寫道:
emily_bb
so late ar
>>>>>>餵完個女食奶, 又唔想瞓住, 咪上黎law, 你又咁夜ah

珍珠宮

好媽媽勳章

哈哈哈....開心死佢. 靚唔靚就見人見至,不過我就覺得佢係風韻悠存那種囉. ===> yes, 就係呢種feel啦.

所以佢雖然離左婚,但家下都有個男友仲係鬼....實在我都幾羨慕佢... ===> 係咪果個大santa呀 ???

珍珠宮

好媽媽勳章

冇呀, 趁記得要打msg比一個mami, 咪入黎打左先囉.

Emily_bb 寫道:
[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
emily_bb
so late ar
>>>>>>餵完個女食奶, 又唔想瞓住, 咪上黎law, 你又咁夜ah [/quote]

大宅

係呀係呀. 就係那個"聖誕老人"我奶奶叫佢做肥佬架.

大宅

Evolution 6,

嘩, 你99真係好 young 同好靚, 你一句風韻猶存真係好!! 仲要boyfriend 係鬼, [size=x-large]好利害呀!!!!!

蕭夫人信箱 寫道:
emily_bb
go to see lar
好似係8個月果本album ar

珍珠宮

好媽媽勳章

E6
你99好鬼有情趣架姐 咁果個鬼有冇學廣東話呀 ???

大宅

EmilyBB,
我都覺得好搞笑...出trip去非洲...... 我唔想做土人呀 仲要個死佬帶有色眼鏡睇我地.

蕭夫人,
我地有機會一齊出來聚聚丫. 你地住邊區架?

珍珠宮

好媽媽勳章

E6
i live in siu sai wan, u ????

大宅

Emilybb, 蕭夫人,

哎呀...你地唔好咁啦....好難為情架.... 我驚講講下全部媽咪都走去睇我奶奶個樣就爆笑啦...

大宅

santa clause好鬼忙架...成日都唔係香港週圍飛,邊有時間學廣東話丫. 而且佢係好businessman那種人. 不太講笑的.

蕭夫人信箱 寫道:
E6
你99好鬼有情趣架姐 咁果個鬼有冇學廣東話呀 ???

珍珠宮

好媽媽勳章

E6
你呀b個名幾special喎, 我指'z'字頭果個呀.
我想問你老公果邊係mix架 ???

珍珠宮

好媽媽勳章

waw hahahhahaaaa

哎呀...你地唔好咁啦....好難為情架.... 我驚講講下全部媽咪都走去睇我奶奶個樣就爆笑啦...

珍珠宮

好媽媽勳章

佢係邊樹人呀 ???

[quote]
santa clause好鬼忙架...成日都唔係香港週圍飛,邊有時間學廣東話丫. 而且佢係好businessman那種人. 不太講笑的.

[quote]

大宅

蕭夫人,
我地有機會一齊出來聚聚丫. 你地住邊區架?[/quote]

>>>>>>>>>>>>>>> 預唔預我呀?咁E6你又住邊呀

大宅

叫你99小心狗仔隊tim 呀

蕭夫人信箱 寫道:
waw hahahhahaaaa

[quote]

[/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章

c野呀

[quote]

[quote]

i go to sleep lar c u all tmr lar

大宅

蕭夫人,

哈哈...我老公係百分百香港人. BB個名係我自己改架. Zanipolo我係想當做Christian name,所以放埋落出世紙度.

Santa Clause 係美國人.

蕭夫人信箱 寫道:
E6
你呀b個名幾special喎, 我指'z'字頭果個呀.
我想問你老公果邊係mix架 ???

大宅

[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
c野呀

[quote]

[quote]

我都去瞓啦, good night

首頁

尾頁