在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 有無做"秘書"的媽咪呀? :hammer:

E6
我都好肥架, 唔怕話你知呀, 我成300大磅呀, 你問下如果係假大肚婆, 佢地受唔受玩 ... 我有興趣呀
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

男爵府

Meisuen & Evolution 6
Yes ar, I live in TKO. Let's see when to meet ar....

Mrs Siu
Again, I bet you don't have 300 lbs. Don't lie la... If you are 299 lbs, give me $100. If you are 290, give me $1000....
盧貓貓

大宅

ME TOO , 我04年先生左個細女

蕭夫人信箱 寫道:
E6
我可唔可以扮大肚呀

大宅

我老公話唔近呀, 睇下有冇機會約埋其他 媽媽 出黎飲餐茶

Evolution6 寫道:
Emilybb,

曉利苑係邊架...好熟呀. 我住係順利紀律部隊宿舍,近唔近架?

侯爵府

睛靈勳章

loumaomao & E6,

好呀! 帶o賣bb出黎喎! 最好約星期六下午, 因我工人星期日放假, 我1人湊囝唔係好掂! :-|

大宅

Meisuen,

我想問下我地之前係唔係喺某 topic 傾過下? boo boo bus 呢?

侯爵府

睛靈勳章

Emily_bb ,

係呀!妳係新蒲崗媽咪! boo boo bus 妳買左? 我本來想燒比其他媽咪, but有版權燒唔到! :-|

男爵府

E....我同你一樣喎,1人揍bb唔係好掂,but我星期六pm唔得呀,因為我地要上playgroup呀....maybe public holiday 啦..

Meisuen 寫道:
loumaomao & E6,

好呀! 帶o賣bb出黎喎! 最好約星期六下午, 因我工人星期日放假, 我1人湊囝唔係好掂! :-|
盧貓貓

侯爵府

你段對白同我當日同夫人講既一模一樣既,拔夫人5受我個盤喎
路人甲上 :-( :-(
loumaomao 寫道:
Mrs Siu
Again, I bet you don't have 300 lbs. Don't lie la... If you are 299 lbs, give me $100. If you are 290, give me $1000....

男爵府

栗子媽媽
BINGO Which means she tells lies law....
盧貓貓

侯爵府

你未見過高貴既夫人咩 ?-( ?-(
細細聲比個HINT個啦,入燒賣本相部有夫人玉照架
loumaomao 寫道:
栗子媽媽
BINGO Which means she tells lies law....

大宅

Dear All,

好呀. 我地搵個星期六約埋出來丫.

By the way, 我今日interview 成功啦. 佢地巳經請左我啦. Secretary to President,原來佢地d benefit幾好. 有medical, double pay, bonus, 1st year 7 days 大假,2nd year 開始11days, 最多唔係好記得..但最唔好係5.5日上班. 不過算啦佢地無壓過我人功,仲話probation后會review.

但我今日見到個位好似將來係我坐架...如果真的話我就上唔到BK, 因為太開掦..老皮房望出來又見到我部機的. :-(

男爵府

E6
好野,公喜哂呀....
盧貓貓

大宅

E6, Congratulation! 幾時返工呀?

大宅

Meisuen,

我今日同個女去打針時喺康怡廣場買左第1集, 不過未有時間聽. :mrgreen:

Meisuen 寫道:
Emily_bb ,

係呀!妳係新蒲崗媽咪! boo boo bus 妳買左? 我本來想燒比其他媽咪, but有版權燒唔到! :-|

大宅

Emily_bb,

我會星期一返公司同佢講我做到星期三(13/4)last day. 然后放一個星期假,20號就返新工啦.

別墅

Evolution6

你就好啦, 找到新工, 我二月尾quit了份工之後, 到現在仍在找, 希望快些找到就好了.

呢到有媽咪住tko架, me too, near east point city

珍珠宮

好媽媽勳章

E6
congrats !!!!!!!!!
幾時出黎興下祝呀

栗子媽
我同mm都食過飯啦, 駛鬼去album睇我既肉照咩

別墅

蕭夫人信箱

你幾時約wanchai媽出來吃lunch呀(雖然我現在不在wanchai工作)!

珍珠宮

好媽媽勳章

smallbaby
我係樹唸, 你係咪就係前灣仔果個smallbaby呀 原來真係你.
你想幾時出黎呀 ????

首頁

尾頁

跳至