自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

想出 iPhone, 邊間好?

[衫]定[c媽tone]?
維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

子爵府

PCCW
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

等到今年6月份, 睇吓邊間網絡供應商攞到新款 iPhone 4G代理權先講喇 !

原帖由 LOOLOO 於 10-2-23 16:39 發表
想出 iPhone, 邊間好?

[衫]定[c媽tone]?

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

即係無止境咁等? 電話不停出新款架喇.
原帖由 ricetaster 於 10-2-24 09:52 發表
等到今年6月份, 睇吓邊間網絡供應商攞到新款 iPhone 4G代理權先講喇 !

大宅

所以我都唔等, 上個月去smt出左, 好正!又收得好!
我同事用3, 佢話有時電話都會收得唔好, 唔知係台問題定係機問題, 但我用smt通話都無窒或者收得唔好囉.

民房

我都想出iphone,我想問你薯嘜通用咩plan呀?我唔知邊個plan抵用...

原帖由 ecec 於 10-2-24 10:40 發表
所以我都唔等, 上個月去smt出左, 好正!又收得好!
我同事用3, 佢話有時電話都會收得唔好, 唔知係台問題定係機問題, 但我用smt通話都無窒或者收得唔好囉. ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

上網 士 媽TONE 好

大宅

我用$248果個包500mb上網. 出機連2年預繳$57xx, 之後兩年每個月再俾$150.
我公司有wifi, 都係坐車/屋企無電腦用果陣上網, 睇報紙呀, check mail, 上facebook, 睇屋企個cam, 有時msn咁, 暫時用左1個月, 500mb都夠用, if唔夠用遲d都可以upgrade去無限.
但如你成日上youtube睇片, 睇報紙又load好多video, 咁可能要無限plan啦.

原帖由 BKLK 於 10-2-24 10:49 發表
我都想出iphone,我想問你薯嘜通用咩plan呀?我唔知邊個plan抵用...

別墅

原帖由 emilykawaii 於 10-2-24 10:05 發表
緊係c媽tone,3係垃圾台.

How 垃圾?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ricetaster 於 10-2-24 09:52 發表

我終於出了 3gs, s媽通, 無限plan... 我細佬用 2g, 佢都話好正, 佢說服我唔等 4g 出 3gs...

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 ecec 於 10-2-24 10:55 發表
我用$248果個包500mb上網. 出機連2年預繳$57xx, 之後兩年每個月再俾$150.
我公司有wifi, 都係坐車/屋企無電腦用果陣上網, 睇報紙呀, check mail, 上facebook, 睇屋企個cam, 有時msn咁, 暫時用左1個月, 500mb都夠用, ...

請問你係出16g定32g?
即係每個月total$150月費?
thanks

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果時時上網就當然用 c 媽 tone 啦,流暢好多,否則 3 都 ok
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我出32g
扣左預繳果d, 每月俾$150囉

之前都有諗過用3, 但睇過好多用家既comment, 都係等smt先出.

原帖由 ccA_A 於 10-2-24 11:42 發表

請問你係出16g定32g?
即係每個月total$150月費?
thanks

水晶宮

好媽媽勳章

其實最平係應該點出?
如果16g
第一次要比幾$?
之後每個月比幾多?包d乜?

我睇極都唔明....
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

最好打去HOTLINE或者上舖頭問問啦, 佢地會拆條數你知架.

原帖由 patpat234 於 10-2-24 12:02 發表
其實最平係應該點出?
如果16g
第一次要比幾$?
之後每個月比幾多?包d乜?

我睇極都唔明....

子爵府

好媽媽勳章

me3~
原帖由 emilykawaii 於 10-2-24 11:33 發表
我都係用s媽通無限plan

首頁

尾頁

跳至