親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

岩岩係東京返 ,19&20兩晚住Keio plaza hotel ,要yen23000一晚 、未加tax, 我係keio網上直接訂, 老公問我有冇訂貴左 ?pls help!

大宅

你都住完囉... 仲研究有冇貴到.... 都改變唔到啦........

你想知, 我答你, 我check唔到過去的價錢!

19&20 係星期五六

如果今個星期五六. 最平就20,500円 無早餐 包tax

如果3月第一個星期五六, 最平就17,500円 無早餐 包tax

禁止訪問

別墅

原帖由 amandawong 於 10-2-23 17:15 發表
好似經佢地網站訂係貴d架,下次你去可以上樂天網訂房,應該平d架,可以參考d價錢

http://travel.rakuten.co.jp/HOTEL/930/930.html

我吾識睇日文,好難明白個版面做booking!

侯爵府

畀面勳章

Booking thru Jalan and rakuten would be cheaper than thru agents, do lock into their advance booking rates.

別墅

原帖由 小福媽媽 於 10-2-23 17:08 發表
你都住完囉... 仲研究有冇貴到.... 都改變唔到啦........

你想知, 我答你, 我check唔到過去的價錢!

19&20 係星期五六

如果今個星期五六. 最平就20,500円 無早餐 包tax

如果3月第一個星期五六, 最平就17,500円 無 ...

你比果d料我自己上網都見到,我知到錢都比左,但係我都想知到下個價錢比較下,或者其他人經HK agent book房會平d?想睇有冇人岩岩住完比d料我

大宅

我上年10月去時要hk$1800/per night(星期日in 星期四out), 你比較下丫

大宅

ps, 呢個係 superior 房價錢, 而唔係semi-double, 所以可能會貴左小小, 不過房大好多, 高層而且有景, book 房時都留意下 (因為東京好多酒店d房其實都真係好細, keio plaza d 房size 真係ok)

男爵府

我住咗 18 & 19 兩晚, 早2個月前經樂天網訂房, yen15,500一晚包稅. 佢比咗28樓雙床房我地.

原帖由 KawaiMa 於 10-2-23 16:51 發表
岩岩係東京返 ,19&20兩晚住Keio plaza hotel ,要yen23000一晚 、未加tax, 我係keio網上直接訂, 老公問我有冇訂貴左 ?pls help!

男爵府

try: www.booking.com

大宅

原帖由 bblong03 於 10-2-24 20:44 發表
我住咗 18 & 19 兩晚, 早2個月前經樂天網訂房, yen15,500一晚包稅. 佢比咗28樓雙床房我地.

咁樓主咪貴左成8-9千YEN一晚??

男爵府

想搭訕問一下Keio Plaza Hotel 係咪有車去DisneyLand ga?? 如有, 請問需唔需要錢ga? Thanks for sharing!!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 bblong03 於 10-2-24 20:44 發表

So did you just pay for the rooms upon your arrival at the hotel? And did you only need to present the email confirmation to the hotel when checking in? thanks

別墅

教我點經樂天book房呀,我吾想再做羊牯

別墅

原帖由 小福媽媽 於 10-2-24 23:16 發表

咁樓主咪貴左成8-9千YEN一晚??
我肉都赤埋la ,我吾敢話我老公知,佢實有排鵝我…

大宅

keio plaza 係有free shuttle去disneyland架, 唔使錢, 早一日去concierge book 就得架喇
原帖由 winniepoon 於 10-2-24 23:56 發表
想搭訕問一下Keio Plaza Hotel 係咪有車去DisneyLand ga?? 如有, 請問需唔需要錢ga? Thanks for sharing!!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

咁搞笑既...我以為你問3月...原來係講2月..已經過左去啦

我2月15同21兩晚係KEIO BOOK 左3間twin...

15係年初2超full....經agent book South Tower 16/F, D 房舊D....約$1500晚

21晚經japanican.com 到book.....YEN 16600... ..... 已經係South Tower 25/F, 房大D...新D, 有welcome drink & gift

我仲係之前21號1日前cancel左間房...佢仲refund番一部份比我添....

男爵府

多謝您的回覆呀. 想請問你記唔記得d 時間呀?? 譬如會唔會得一兩班勁早開ga?? 另外, 回程時又有冇車由DisneyLand返酒店ga? Thank you very much!!!

原帖由 LittleKiwi 於 10-2-25 10:11 發表
keio plaza 係有free shuttle去disneyland架, 唔使錢, 早一日去concierge book 就得架喇

男爵府

To Vana, 咁似乎幫Japanican.com抵d 同埋好d wor....right?!

原帖由 Vana 於 10-2-25 11:23 發表
咁搞笑既...我以為你問3月...原來係講2月..已經過左去啦

我2月15同21兩晚係KEIO BOOK 左3間twin...

15係年初2超full....經agent book South Tower 16/F, D 房舊D....約$1500晚

21晚經japanican.com 到book.... ...

大宅

佢每日往來有2-3班車, 不過要視乎disneyland開幾點, 而回程最夜一班大約10時, 即關門後, 你可以由朝玩到晚都得.

不過佢d車好多時都full, 如果早一日先book可能無位, 你可以用e-mail直接同酒店book, 佢地d服務同英文好好, 好快回覆你, 我上次早一個月就book定啦 !

原帖由 winniepoon 於 10-2-25 12:33 發表
多謝您的回覆呀. 想請問你記唔記得d 時間呀?? 譬如會唔會得一兩班勁早開ga?? 另外, 回程時又有冇車由DisneyLand返酒店ga? Thank you very much!!!

首頁

尾頁

跳至