自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

我就想2女1男,
生女就多半邊仔,
咁樣我就變成有2女2男lu!!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

I want 3, 2 daughters & 1 son. I've 2 daughters now but no more money & ability for having the 3rd one.

男爵府

4個
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

伯爵府

我都係4個, 我一向都想生4個, 但無錢! 所以最後只生1個~

男爵府

3-4個, 到佢地大時生埋囝囡, 兒孫滿堂, 好熱鬧, 好開心..

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

心目中 ~ 4個
現實只可 ~ 2個,所以已收工。

男爵府

一仔一女

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我想生1仔1女.

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-2-24 15:25 發表
睇我個名就知道啦!!

一見到個topic就諗起你

我就最想生3個女, 而家已經有2個, 希望10年8年後仲趕得到標尾會

男爵府

2個算啦,依家仲諗緊生唔第二個.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

2個夠啦

一仔一女

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想生4個架...
不過冇乜可能...養到都教唔到...
宜家1仔1女收工lu

子爵府

我想4-5個,夠熱鬧
未經本人許可, 不得轉載

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有能力嘅話想生3~4個, 因為而家自己得一個, 第時一定覺得好悶, 見家姐有三個女, 初時可能會好辛苦, 但而家佢地長大之後, 各自又帶男友回家好熱鬧, 自己就覺得好冷清.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

3-4個。兩子一女或兩子兩女。

男爵府

最近有調查指家人越多越快樂,所以最理想生3、4個小朋友,將來D仔女會有多D親人,互相支援、關懷,樂享親情。

大宅

好媽媽勳章

3-4個,

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至