跳至

首頁
12345...52

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

part 8 太多 message 喇!
係時侯搬喇!

快啲上嚟報到!! go go go.....

大宅

報到!

大宅

我都有同個女去影相,不過吾識post 條 line上黎比大家睇,我覺得baby q 影得馬馬地好死板,淨係影我個女笑,張張吾係笑就係呆,無咩特別表情,吾係我個女無表情而係個攝影師淨影佢笑,so同背景的相都好相同,吾似你地d 小可愛咁得意. 想同佢影多次,有無好介紹呀?

大宅

py84ko點解你張上傳頭相可以咁大張?

原帖由 py84ko 於 10-2-26 00:03 發表
part 8 太多 message 喇!
係時侯搬喇!

快啲上嚟報到!! go go go.....

子爵府

我 upload 去我個 blog or facebook, 然後再 download 番出嚟就 size 會細啲, 咁咪可以合乎 baby kingdom 上傳相片要求囉! 佢有得用 mouse 拉來拉去張相木可以任意裁放大細的.

原帖由 dumbo0620 於 10-2-26 00:48 發表
py84ko點解你張上傳頭相可以咁大張?

子爵府

你想要個攝影師, 影你個女乜嘢表情呢? 你係咪指影得你個女唔夠可愛 or 捕捉唔到主角嘅神情?

你個女得8個月人仔, 剩係識笑, 喊, 呆...... 除非你個女識扮鬼臉 or 識擺 post, 否則個攝影師好難影到付合你所要嘅要求了. 呵呵..呵呵 呵...呵.

原帖由 dumbo0620 於 10-2-26 00:47 發表
我都有同個女去影相,不過吾識post 條 line上黎比大家睇,我覺得baby q 影得馬馬地好死板,淨係影我個女笑,張張吾係笑就係呆,無咩特別表情,吾係我個女無表情而係個攝影師淨影佢笑,so同背景的相都好相同,吾似你地d 小可 ...

男爵府

報到!

男爵府

原帖由 dumbo0620 於 10-2-26 00:47 發表
我都有同個女去影相,不過吾識post 條 line上黎比大家睇,我覺得baby q 影得馬馬地好死板,淨係影我個女笑,張張吾係笑就係呆,無咩特別表情,吾係我個女無表情而係個攝影師淨影佢笑,so同背景的相都好相同,吾似你地d 小可 ...

笑都好過我只豬眼訓到O哂咀, 同喊呀.
我地扮哂monkey先有D笑既相.
全家幅全部眼光光,O哂咀, 累到訓著.
令我有D內疚, 唔敢短期再捉佢影.

男爵府

原帖由 py84ko 於 10-2-26 01:11 發表
你想要個攝影師, 影你個女乜嘢表情呢? 你係咪指影得你個女唔夠可愛 or 捕捉唔到主角嘅神情?

你個女得8個月人仔, 剩係識笑, 喊, 呆...... 除非你個女識扮鬼臉 or 識擺 post, 否則個攝影師好難影到付合你所要嘅要求 ...

yes. 我想小兜豬學見浩坐鋼琴,擺 post, 但 只豬唔肯, 扭,喊, 我地只可做到配合佢. 令佢唔喊.

大宅

好媽媽勳章

我又黎報到先.....
仔仔在3/6/09出世喇...

facebook:www.facebook.com/candyliu1218

大宅

好媽媽勳章

我睇過咁多bb既Studio相,其實真係分別唔大架,我就同仔仔去Studio123度影,果度都幾ok,有姐姐幫手氹bb笑,服務幾好,埋單要晒d相$700有找,5個造型,講真我地bb宜家得8個月人仔,肯笑下俾你影相都真係俾面你啦,所以我諗住上次1歲多先影,到時希望可以自己企到,可以影多d造型,唔洗成日影坐......

facebook:www.facebook.com/candyliu1218

大宅

好媽媽勳章

唔係呀,小兜都好得意呀.....

原帖由 麥兜MaMa 於 10-2-26 01:16 發表

令我有D內疚, 唔敢短期再捉佢影. ...

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

麥兜算多表情啦,我肥囡每個造型得一個表情仲係同一角度.5張groip埋一張都得,有d直頭可以重叠.

男爵府

原帖由 joey211 於 10-2-26 01:44 發表

麥兜算多表情啦,我肥囡每個造型得一個表情仲係同一角度.5張groip埋一張都得,有d直頭可以重叠.

ha haa因為多左扭計,喊,咬野, O咀 & 笑番既表情

別墅

報到, 不過好眼瞓, 要sleep lu~~~

大宅

回覆 15# py84ko 的文章

見浩mama...醒...

A.Lam 報到

大宅

其實我都有 d 同感, 係 baby Q 影相, 攝影師坐在地下中間影, d 玩具又冇消毒下先比 bb, 我返來都警囡囡又肚仔痛.....bb 會成日周身郁唔定,對眼仔就掛住玩玩具,我地兩大人就要不停叫 bb "呢度呢度" "哈佬" d 相都不是望鏡頭, 同埋都好趕呀...我都要等一歲先再影啦

大宅

我又報到先!

複式洋房

報到!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

報到報到...

首頁
12345...52

尾頁

跳至