自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

為咩又要呃殺一個小朋友既生命?? 太自私...願主保守呢個不幸既小朋友...

男爵府

好媽媽勳章

唉!希望個小朋友「吉人天相」!

男爵府

平時仔女整親做阿媽都肉赤, 想像不到有咁忍心既媽媽, 將自己仔女掉入海中、或者由高處掉落街

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望個小朋友無事..mouth: , 個小朋友唔係大人的財物, 點解要咁...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

每次有呢啲悲劇, 令為人父母者都好心UP.

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

侯爵府

畀面勳章

之前有個媽媽在商場dup個女落樓;而家又來一單攬住一齊...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係好難過~~願主祝福這男孩..

大宅

咩事

伯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

單親母攬子跳青衣橋亡???

大宅

就快有雙糧出,點解要咁做

珍珠宮

好媽媽勳章

始終係慘事, 積下口德啦

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

見倒個書包真係心都實埋

瑪瑙宮

好媽媽勳章

呢 d 野真係好似會傳染甘 , 一經新聞講就有人會跟住甘 !

希望唔好再有第 3 單啦 , 正如宣傳講
"解決方法一定比困難多" !!

衷心希望小朋友有奇蹟, 可以吉人天

原帖由 muicc 於 10-2-26 23:51 發表
之前有個媽媽在商場dup個女落樓;而家又來一單攬住一齊...

大宅

我就係因為咁成晚都瞓唔到 反覆問點解世事會係咁?
*********************************************************************************************************************************************

侯爵府

好媽媽勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你自己想死o者,點解要搵個小朋友同你陪葬,
雖然你係帶佢黎呢個世界o既人,但係你冇權奪去佢生命,
佢都係一個獨立個體,唔係你o既附屬品,
你自己想死,就自己去死,唔好拖埋小朋友落水,
點解可以咁自私 ,
(sorry,激動左d,因為我自己好想生bb,但係兩次小產,睇到呢d新聞真係好嬲)

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至