跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

聰明豆 寫道:
妳地要去"麥記"開生日會呀!

好呀!好呀!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

Ka_wai 寫道:
聰明豆,
唔怕啦,俾你老公姦完再殺,殺完再姦 咪會益咗你囉! 當係陪吓wandy麻。一次咁多啦食飽先返去開工啦。都係個句如果你唔出我哋搞唔成架la。

吾好咁難為我啦! 我返去問下隻佬先, 不過咁會攪到佢無覺好瞓同埋尿肛會爆架, 所以佢實吾濟啫!

子爵府

Ka_wai 寫道:
唔怕啦,俾你老公姦完再殺,殺完再姦 咪會益咗你囉! 當係陪吓wandy麻。一次咁多啦食飽先返去開工啦。都係個句如果你唔出我哋搞唔成架la。

聰明豆,
係囉,咪當就下我啦。

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
聰明豆,

吾好咁難為我啦! 我返去問下隻佬先, 不過咁會攪到佢無覺好瞓同埋尿肛會爆架, 所以佢實吾濟啫![/quote]

聰明豆,

你講得好屎核突呀!不過我like呀!

係啦!試吓今晚用你既美色去同你隻lo傾傾啦。

侯爵府

cherly 寫道:
聰明豆,
he ..... :mrgreen: 唔好意思 ...... "線"埋你添!好呀,你幫我報名吖,要乜資料呀?等我 PM 比你。

吾緊要啦! 都吾係撻得好傷啫, 阿kwan話 " 講多d仲好呀! ", 阿kwan記住今晚去買mark six呀, 好易中! 好易中! 好易買餐餸呀!

吾洗比資料我喇, 佢地都係要下d名同電話啫! 我都有妳呢d資料既! 佢地個電話打吾到, 我fax左過去, 如果佢無覆返我我地就照去, 一齊去合皮囉!

侯爵府

wandyfok 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:

聰明豆,
係囉,咪當就下我啦。 [/quote]

wandy,
連妳都出黎壓我?? 咁大壓力, 真係好人難做呀!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
cherly 寫道:
聰明豆,
he ..... :mrgreen: 唔好意思 ...... "線"埋你添!好呀,你幫我報名吖,要乜資料呀?等我 PM 比你。

吾緊要啦! 都吾係撻得好傷啫, 阿kwan話 " 講多d仲好呀! ", 阿kwan記住今晚去買mark six呀, 好易中! 好易中! 好易買餐餸呀!

吾洗比資料我喇, 佢地都係要下d名同電話啫! 我都有妳呢d資料既! 佢地個電話打吾到, 我fax左過去, 如果佢無覆返我我地就照去, 一齊去合皮囉![/quote]

聰明豆, lovelymom, cherly,

你哋就好啦!一齊有得去合皮!

cherly & lovelymom,

你哋兩個好似仲未表態去唔去tea喎!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

美色呢樣野我已經無左好多年喇, 睇怕要搵人頂包先得喇! 搵個關芝琳比佢可能好d!!!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆, lovelymom, cherly,

你哋就好啦!一齊有得去合皮!

吾洗痕喎! 到時可能做得成同學仔咪一齊去合皮囉!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
聰明豆,

美色呢樣野我已經無左好多年喇, 睇怕要搵人頂包先得喇! 搵個關芝琳比佢可能好d!!!! [/quote]

聰明豆,

ha..ha!唔好揾關芝琳啦佢都年紀都唔細啦,你身邊咪有件正嘢囉..........我話係kinki呀,你同你隻lo講kinki要去見男朋友仔呀! 你叫佢唔好阻住個女既幸福呀!

伯爵府

cherly,
試完堂又來tea下啦

伯爵府

好提議呀, 不過巳經有個五六月之星生日會o拿, 主角係hei001的浚希, wandy的恩恩, 仲有我的jasper呀, 哈哈

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
聰明豆,

係喎, 原來我同kwan, howangmami同一個月架,咦..!我哋使唔使搵d嘢嚟搞吓呢?

妳地要去"麥記"開生日會呀! [/quote]

伯爵府

咁咪換o左聰明豆姦老公law

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

大宅

聰明豆,

Thank you ...... 咁我哋約係邊度等,九龍塘 MTR or Yau Mei Tei MTR ??
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

wandy, ka-wai,

你哋出到口,我都想一齊去!但係 tea buffet 幾點開始?唔知試完堂去遲唔遲?攪到冇 mum mum 食好慘!! :-(
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

來啦, 取定野比你食呀

cherly 寫道:

你哋出到口,我都想一齊去!但係 tea buffet 幾點開始?唔知試完堂去遲唔遲?攪到冇 mum mum 食好慘!! :-(

侯爵府

Kwan 寫道:
來啦, 取定野比你食呀

[quote]
cherly 寫道:

[/quote]

有無三文魚食先???

侯爵府

cherly 寫道:
聰明豆,

Thank you ...... 咁我哋約係邊度等,九龍塘 MTR or Yau Mei Tei MTR ??

約Kowloon Tong啦! 因為我會帶多個friend去約埋同一地方好d, 不過要問下ka_wai o係邊個出口喎?? 會吾會浸會醫院出口呢???

伯爵府

cherly 寫道:

cherly,

YEAH YEAH! 你又嚟就好啦,到時你"挾持"埋聰明豆同KINKI 上車嚟搵我哋呀!

你唔使擔心無嘢食架,TEA BUFFET多數都係成3點先開始,上次我哋都係約3點幾啦。

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Kwan 寫道:
來啦, 取定野比你食呀

[quote]
cherly 寫道:

[/quote]

有無三文魚食先???[/quote]

聰明豆,

咦.....咦....咦,有轉機!

首頁

尾頁

跳至