夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝阿妹打呢, 佢EX久不久就SEND EMAIL / SMS比佢, 雖然係問候但個傻妹都會有些忐忑, EX冇搵佢半年, 阿妹鬆一啖氣, 終於唔使比佢擾亂, 誰知EX過年時又出左個SMS祝福佢, 佢反正唔得閑索性冇覆佢, 點知過幾天佢打比我妹, 我妹又甘岩冇聽到, 跟住個EX就SMS 比阿妹叫佢覆電, 仲要一日兩個, 阿妹都唔知冇覆唔覆?

侯爵府

唔覆,個條友當自己係情聖咩
8-)

子爵府

好媽媽勳章

你細妹點諗...如果你細妹都唔想理佢既...就唔好覆...

[url=http://lilypie.com][img]

用戶要求終止服務

原帖由 goodfuture 於 10-3-1 11:03 發表
今朝阿妹打呢, 佢EX久不久就SEND EMAIL / SMS比佢, 雖然係問候但個傻妹都會有些忐忑, EX冇搵佢半年, 阿妹鬆一啖氣, 終於唔使比佢擾亂, 誰知EX過年時又出左個SMS祝福佢, 佢反正唔得閑索性冇覆佢, 點知過幾天佢打比我 ...

千其唔好覆 !
我以前個 ex 都係咁 ! 同佢分手時仲恐怖
周圍打比我 d fds,話我地分左手喎 !( 你古號外新聞咩! )吼我唔係屋企上, 到黎對住我阿爸阿媽哭, 遠至send email 比加拿大個fd,宣佈我地分左手 近至打去我屋企,叫我阿哥好好睇住我,我會好慘喎 ! (佢認為)
最後,分手半年,同佢新女朋友去旅行,當時返同一間教會, 有一日佢電聯我,話要帶佢女朋友回來, 叫我要接受,話如果我"驚"的話,叫我果日迴避一下喎 !

lee 類"情聖"接觸為妙

侯爵府

如果你個妹已經有男朋友...就吾好再理佢呢個ex....一定吾好再聯絡...!
可能...佢ex keep住聯絡你妹妹...都係想有朝一日無人(女朋友)理ex時...可以同你個妹續緣...!

大宅

阿妹話試過叫EX唔好搵佢, 點知佢話佢根本冇企圖, 唔信可以識埋佢老公做friend, 阿妹唔想太複雜, 咪時覆時唔覆LOR~

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

叫你妹唔好覆la~一陣老公誤會仲死...如果你妹個老公知係有呢個人存在..不如叫你妹同老公聲,備定案先..一陣sd d唔知咩黎,比老公睇到仲衰..果時我c6果ex,係電話公司做,.佢見到c6 d info,都成日打比佢.果時我地仲拍緊拖..佢即時話我知.佢驚我誤會,之後改埋tel...
你叫你妹個e mail.bad list左佢..如果可以改埋tel..o甘咪唔洗煩lor

大宅

不如乾碎叫呀妹老公聽電話,
叫 ex 唔好再搵佢老婆啦

原帖由 pigpig3112 於 10-3-1 21:34 發表
叫你妹唔好覆la~一陣老公誤會仲死...如果你妹個老公知係有呢個人存在..不如叫你妹同老公聲,備定案先..一陣sd d唔知咩黎,比老公睇到仲衰..果時我c6果ex,係電話公司做,.佢見到c6 d info,都成日打比佢.果時我地仲拍緊拖 ...

大宅

好媽媽勳章

我都試過係咁 個ex 係咁搵我真係好煩
我直接比左我老公聽
我老公叫佢唔好再搵我 仲要鬧佢= =+
之後佢就再無搵我了

瑪瑙宮

唔洗覆佢, 亦唔聽佢電話. 有 d 人打親電話就要人聽到為止, 係條氣唔順, 覺得無面. 唔好理佢. 佢打黎叫老公聽, 話佢打錯, 以後唔該唔好打黎, 唔係報警.

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 mok239 於 1-3-2010 01:39 PM 發表

千其唔好覆 !
我以前個 ex 都係咁 ! 同佢分手時仲恐怖
周圍打比我 d fds,話我地分左手喎 !( 你古號外新聞咩! )吼我唔係屋企上, 到黎對住我阿爸阿媽哭, 遠至send email 比加拿大個fd,宣佈我地 ...

你果個直情人渣..玩到咁大

男爵府

Good idea
原帖由 xoboy1125 於 1-3-2010 11:29 PM 發表
不如乾碎叫呀妹老公聽電話,
叫 ex 唔好再搵佢老婆啦

伯爵府

吓???原來妳妹嫁左架??
嫁左就唔好理果條友啦,
覆咩鬼吖,
一陣搞到自己家庭就幣

禁止發言

好媽媽勳章

伯爵府

好媽媽勳章

'佢話佢根本冇企圖, 唔信可以識埋佢老公做friend' -> 好賤

大宅

今朝阿妹打呢, 話覆左SMS 問咩事, 冇嘢遲D先搵, 拖字訣算. 個EX覆話冇咩特別只係祝福下佢, 見唔覆先想CALL佢者 唔得閒冇問題WOR, 阿妹話唔敢太硬, 怕條友又出咩光明磊落呢招, 當年佢係識左佢老公先飛個EX既, 唔知係咪甘佢個心有D內疚掛?

男爵府

原帖由 goodfuture 於 2-3-2010 10:53 AM 發表
今朝阿妹打呢, 話覆左SMS 問咩事, 冇嘢遲D先搵, 拖字訣算. 個EX覆話冇咩特別只係祝福下佢, 見唔覆先想CALL佢者 唔得閒冇問題WOR, 阿妹話唔敢太硬, 怕條友又出咩光明磊落呢招, 當年佢係識左佢老公先飛個EX既, ...

你最好叫你妹改電話 小心佢玩到家變

用戶要求終止服務

原帖由 goodfuture 於 10-3-2 10:53 發表
今朝阿妹打呢, 話覆左SMS 問咩事, 冇嘢遲D先搵, 拖字訣算. 個EX覆話冇咩特別只係祝福下佢, 見唔覆先想CALL佢者 唔得閒冇問題WOR, 阿妹話唔敢太硬, 怕條友又出咩光明磊落呢招, 當年佢係識左佢老公先飛個EX既, ...

嫁左都仲要搵,仲要死 lur 咁,仲話要同人老公做 fd, 博物呀? 遠離佢喇 !

民房

no need to contact la, just drag his number to black list.

首頁

尾頁

跳至