自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

hashtag影視迷勳章

xxx
願BB身體健康

大宅

回覆 1# agneskk 的文章

好慘的婆婆........

不過你地都好慘........

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

關懷獨居老人服務

http://www.emv.org.hk/services10.php
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

大宅

關懷獨居老人服務, 啱啱睇左, 要經安老服務機構轉介...

願BB身體健康

洋房

個婆婆同妳地都好慘,唔知社工得唔得or議員

男爵府

BK Milk勳章

可以既話試下同佢講多幾句野,我諗婆婆都係怕寂寞,執d野返尼勞動下令自己冇咁清閒,又想有人同佢傾下計姐,,,,如果你同婆婆有計傾,遲下試下勸佢唔好再執野返尼,因為太污糟...等等.....睇下佢聽唔聽你地講.....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可以搵社工呀
之前朋友隔離屋個婆婆又係咁好鐘意執野番屋企
有日執到佢自己都閂唔到門,坐係門口瞓
朋友就去搵社工幫手.
而家婆婆無再執野番去,仲乾淨左好多

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 1# agneskk 的文章

係住私樓定公屋?

大宅

我住私樓...公屋就唔怕啦, 政府一定有人搞...

社工, 但係我係邊度可以call個社工出黎呢? 就咁落樓下d社區中心?

佢講果d話我唔係好識聽, 同埋愈來愈唔知佢想講乜...同埋, 真係好臭, 同lift要閉氣...
願BB身體健康

伯爵府

你都真係一個好心腸的人,希望有人可以幫到你和佢
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

你屋企附近有冇d老人中心啊? 去個道搵d社工話佢知有個婆婆好需要佢地幫手.....

首頁

尾頁

跳至