跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

(所有更新資料於Post1 顯示,敬請留意~)

http://www.hkcschild.edu.hk/pec/filedata/tbl_cms_doc/doc/21_1.pdf

日期:2010619日至821
地點:灣仔謝斐道391407號新時代中心地下及1
時間:1. 3:20-4:20 pm
2. 4:45-5:45 pm

3. 2:00-3:00 pm

費用:HK$2050 另加入會費HK$100

交表Deadline: 30.3.2010 6:00 pm

只招6-8 families

1. 請各自send form + cheque($100) / in person 去入會先,我遲d會問你地parents and BB個名etc and membership number.

Application Form for membership
http://hkcschild.edu.hk/pec/filedata/tbl_form/doc/1_1.pdf

Postal address:
http://hkcschild.edu.hk/pec/contact.php

麻煩你們於17.3.2010 (今個星期三)PM以下資料給我,逾期由waiting list 補上。如你們不打算參加,亦請告之,謝謝!

兒童姓名:

出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

此外,我們所選的三個時間次序為:
(1) 3:20-4:20 pm
(2) 4:45-5:45 pm
(3) 2:00-3:00 pm

1. bobomami

2. kittyncat
3. jelly-pudding
4. mincola
5. ying2
6. pusal
7. Peace99

4月9日公佈左個編班次序,我地係391,佢地跟住會按次序及志願入班,4月23日會以郵寄方式通知結果。

失敗左

剛打去問左,今次入5到呀!

有興趣Mami可於5月中至5月底個別打去問後補位呀! Tel: 2731 6374

甘我地會唔會再報9月開課既幼潛class??? Still group apply??

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-3 12:57 發表
http://www.hkcschild.edu.hk/pec/filedata/tbl_cms_doc/doc/21_1.pdf

日期:2010年6月19日至8月21日
地點:灣仔謝斐道391至407號新時代中心地下及1樓
時間:1. 2:00-3:00 pm
2. 3:20-4:20 pm
3. 4:45- ...

bobomami,

I received my member card already, do you need my membership no? What should we do next?

子爵府

原帖由 jelly-pudding 於 10-3-3 14:23 發表

bobomami,

I received my member card already, do you need my membership no? What should we do next?

我知有d媽咪仲未apply 會員證!打算15PM你地取資料, 到時請留意PM, Thanks.

未申請會員證 ge 媽咪,請係今日 or 明日寄出張會員申請表和Cheque (HK$100)!否則要親身去申請啦!

★★★★

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-4 09:20 發表

我知有d媽咪仲未apply 會員證!打算15號PM你地取資料, 到時請留意PM, Thanks.

未申請會員證 ge 媽咪,請係今日 or 明日寄出張會員申請表和Cheque (HK$100)!否則要親身去申請啦! ...

等我睇吓個會員證有冇expire先! 謝謝提點.
my choice(b,c,a)

大宅

BK Milk勳章

DEL

男爵府

好媽媽勳章

Just find out my membership card expired, I will send out the chq and form today by post for renewal.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔好意思呀, 如果妳地有人突然唔得閒去, 我可唔可以排後補呀? Thanks

子爵府

原帖由 LK1205 於 10-3-14 05:27 發表
唔好意思呀, 如果妳地有人突然唔得閒去, 我可唔可以排後補呀? Thanks

可以呀!我下星期五PM你,如果有位,你要親去尖沙咀申請張會員証呀!

★★★★

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好呀好呀, 唔該晒

原帖由 bobomami 於 10-3-14 09:28 發表

可以呀!我下星期五PM你,如果有位,你要親去尖沙咀申請張會員証呀!

子爵府

麻煩你們於17.3.2010 (今個星期三)PM以下資料給我,逾期由waiting list 補上。如你們不打算參加,亦請告之,謝謝!

兒童姓名:
出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

(1) 3:20-4:20 pm
(2) 4:45-5:45 pm
(3) 2:00-3:00 pm

1. bobomami (rec'd info)
2. kittyncat (rec'd info)
3. jelly-pudding (rec'd info)
4. mincola (欠 membership number)
5. ying2 (rec'd info)
6. albb
7. jennystar
8. pusal (not in HK, back on 19/3/2010)

Waiting List:
1. Peace99
2. aptiva

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-15 11:45 發表
麻煩你們於17.3.2010 (今個星期三)前PM以下資料給我,逾期由waiting list 補上。如你們不打算參加,亦請告之,謝謝!

兒童姓名:
出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

(1) 3:2 ...

Thanks! Pls check PM.

子爵府

原帖由 jelly-pudding 於 10-3-15 11:56 發表

Thanks! Pls check PM.

jelly.....rec'd. Thanks.

★★★★

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-15 11:57 發表

jelly.....rec'd. Thanks.

check PM. tks.

民房

原帖由 bobomami 於 10-3-15 11:45 發表
麻煩你們於17.3.2010 (今個星期三)前PM以下資料給我,逾期由waiting list 補上。如你們不打算參加,亦請告之,謝謝!

兒童姓名:
出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

請問可唔可預我waiting list呢? (我已是會員.)

如果呢group已滿, 請問有無8月媽咪有興趣自組另一group時間呢? 如果有, 請留言. thanks.

大宅

pls check pm, thanks

兒童姓名:
出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

子爵府

jelly, mincola, ying2 and Kittyncat,

ok rec'd la.....

Peace99...no problem

pusal....wait for u^^"

★★★★

大宅

bobo,

pls check pm, thanks.

別墅

Peace99, 我有興趣join,不如再form一個新group,,灣仔or尖沙咀我都ok呀! 我未apply會員,不過聽日會親自去攪

子爵府

Ying 第三選擇2:00-3:00pm呢個時段唔得。

問左基督教服務處,如果包組抽到一個time slot 但其中有一個BB唔得閒黎,即係我地個group得番7BB,甘佢地會安排另一BB加入,我地無得到時轉人。

甘我係唔係照照填埋果個slot等佢抽,真係中左果個slot先再算,定直頭淨係填第一and第二選擇呀?

★★★★

民房

原帖由 aptiva 於 10-3-16 11:09 發表
Peace99, 我有興趣join,不如再form一個新group,,灣仔or尖沙咀我都ok呀! 我未apply會員,不過聽日會親自去攪

其實我以前同大女都係上尖沙咀廖太果GROUP (覺得好好, 起碼對佢地有信心),反而灣仔我就未上過, 但係我自己就住港島呢邊, 所以就希望JOIN埋BOBO佢地la.

咁請問有無其他媽咪會有興趣JOIN呢?

首頁

尾頁

跳至