跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

溫馨提示:

albb 和 jennystar,請最遲於17/3/2010 (即是今天)PM你及寶寶的資料給我,逾時作棄權論,有關名額將由後補頂上。

謝謝!

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-16 12:22 發表
Ying 第三選擇2:00-3:00pm呢個時段唔得。

問左基督教服務處,如果包組抽到一個time slot 但其中有一個BB唔得閒黎,即係我地個group得番7個BB,甘佢地會安排另一BB加入,我地無得到時轉人。

甘我係唔係照照填埋果個slot等 ...

我覺得照填埋果個slot等佢抽,真係中左果個slot先再算

大宅

原帖由 jelly-pudding 於 10-3-17 09:43 發表

我覺得照填埋果個slot等佢抽,真係中左果個slot先再算

都好丫...多一個機會...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唉吔~ 我啱啱double check番Dr. Poon Playgroup果張receipt先發覺原來佢寫錯左話我星期日上堂, 其實正確係星期六至真.

咁我時間撞左, join唔到妳地啦. bobomami, 麻煩妳除左我waiting個名啦. 唔好意思, 打攪晒.

如果有其他媽咪會再搞的話, 請出post. 如果時間啱, 我有興趣join架. Thanks.

子爵府

原帖由 LK1205 於 10-3-17 10:40 發表
唉吔~ 我啱啱double check番Dr. Poon Playgroup果張receipt先發覺原來佢寫錯左話我星期日上堂, 其實正確係星期六至真.

咁我時間撞左, join唔到妳地啦. bobomami, 麻煩妳除左我waiting個名啦. 唔好意思, 打攪晒.

如 ...

ok...no problem^^"

★★★★

洋房

回覆 25# bobomami 的文章

bobomami,
我報左dr poon 個playgroup係sat架,原來呢個playgroup又係sat,所以時間撞左。

另外,我仲未申請到會員卡呀。我昨天去左灣仔謝菲道申請,原來o個度冇得申請架,要去到尖沙咀先有。

所以都係join 唔到你地個playgroup, sorry呀

子爵府

jennystar:
唔緊要啦.....來日方長呀!

★★★★

子爵府

由於jennystar 撞期,albb 全家病左無時間親身申請會員証,佢地都唔報名,所以由後補頂上。

Peace99 & aptiva:

我們現在有兩個位,你們有無興趣 join 呀?麻請你們於下星期一(22/1/2010)或之前PM以下資料給我。如你們不打算參加,亦請告之,謝謝!

兒童姓名:
出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

此外,我們所選的三個時間次序為:
(1) 3:20-4:20 pm
(2) 4:45-5:45 pm
(3) 2:00-3:00 pm

★★★★

民房

原帖由 bobomami 於 10-3-18 14:09 發表
由於jennystar 撞期,albb 全家病左無時間親身申請會員証,佢地都唔報名,所以由後補頂上。

我們現在有兩個位,你們有無興趣 join 呀?麻請你們於下星期一(22/1/2010)或之前PM以下資料給我。如你們不打算 ...

HI Bobomami,

已PM資料給你, 請CHECK. Million Thanks.

Peace99

別墅

原帖由 bobomami 於 10-3-18 14:09 發表

我們現在有兩個位,你們有無興趣 join 呀?麻請你們於下星期一(22/1/2010)或之前PM以下資料給我。如你們不打算 ...

我都係已經報左 Dr Poon 星期六既班,我都上唔到呢班啦,麻煩晒!

子爵府

原帖由 aptiva 於 10-3-18 23:47 發表

我都係已經報左 Dr Poon 星期六既班,我都上唔到呢班啦,麻煩晒!

ok...never mind^^"

各位:

我地仲有一個位,會唔會諗住係FB果邊問下有無人有興趣?

★★★★

民房

原帖由 bobomami 於 10-3-19 07:00 發表

ok...never mind^^"

各位:

我地仲有一個位,會唔會諗住係FB果邊問下有無人有興趣?

HI BOBOMAMI,

請問仲有無其他媽咪有興趣JOIN呢? 如果無,係咪7個都會GO AHEAD去報呢? 因為幼潛果邊好似有規定,如果自組GROUP報名, 個人名義就唔可以再報gar la. THANKS.

子爵府

原帖由 Peace99 於 10-3-22 21:57 發表

HI BOBOMAMI,

請問仲有無其他媽咪有興趣JOIN呢? 如果無,係咪7個都會GO AHEAD去報呢? 因為幼潛果邊好似有規定,如果自組GROUP報名, 個人名義就唔可以再報gar la. THANKS. ...

7個都會GO AHEAD去報, but pusal 仲未send info俾我,等埋今晚!

★★★★

子爵府

pusal already sent info俾我,but have to further confirm her membership number.

I will send the application by post tomorrow la.....

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-24 09:04 發表
pusal already sent info俾我,but have to further confirm her membership number.

I will send the application by post tomorrow la.....

好o野!

Thank you bobomami! 希望抽中我地啦~

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 jelly-pudding 於 10-3-24 09:41 發表

好o野!

thanks for organising ar!!

大宅

原帖由 jelly-pudding 於 10-3-24 09:41 發表

好o野!

Thanks...bobo...

我冇幫bb join其他playgroup呀, 等我用下念力抽中我地先!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mincola 於 10-3-24 09:47 發表

Thanks...bobo...

我冇幫bb join其他playgroup呀, 等我用下念力抽中我地先!

幼潛係 start from mid-June, 咁你4月刊5月會唔會同bb玩其他playgroup?

子爵府

大家唔駛客氣呀!希望一矢中的啦………

Jelly:
Dr. Poon 個playgroup will be start from 16/5…..4月有Easter…..諗住仲有1個月左右 “gap”….所以無再報。如果真係報,會搵d trial class 上。

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-24 11:56 發表
大家唔駛客氣呀!希望一矢中的啦………

Jelly:
Dr. Poon 個playgroup will be start from 16/5…..4月有Easter…..諗住仲有1個月左右 “gap”….所以無再報。如果真係報,會搵d trial class 上。 ...

如果今個星期 babydance 考試堂OK好玩, 我想同BB報埋, 玩April 同May. Sat am 就我同佢上, 仲可以上多一日平(c6 or 工人同佢上)

首頁

尾頁

跳至