跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有冇介紹, 睇2歲小朋友, 佢d面色好差, 灰灰黃黃 (我諗因為食得西藥多), 想帶佢調理下 ~ 唔該 !!

伯爵府

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我小朋友2歲開始睇博愛中醫流動車o個個吳醫生,
睇左差唔多一年啦,覺得佢幾好,開d藥唔會好苦,同埋係沖劑黎,唔駛煲咁麻煩,可以打去約時間

伯爵府

可唔可以比d資料我, 如電話.
咁呢架車係天水圍有得睇 ?? 時間係點呢 ?

原帖由 ReikoLau 於 10-3-5 10:18 發表
睇左差唔多一年啦,覺得佢幾好,開d藥唔會好苦,同埋係沖劑黎,唔駛煲咁麻煩,可以打去約時間

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 taiming 於 10-3-5 10:37 發表
可唔可以比d資料我, 如電話.
咁呢架車係天水圍有得睇 ?? 時間係點呢 ?

我都想知呀, 唔該
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我見逢星期二、六係天悅邨 post office 對開, 有架中醫流動車, 唔知係唔係e 架~

[em:14: ]

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

SORRY 我呢兩日少上網,要大家等唔好意思
其實o係天水圍區有兩架中醫流動車架,一架係博愛醫院,一架係仁愛堂架,而我個仔就睇開博愛流動車o個個吳醫師架,
詳情可以睇下以下網址
http://www.pokoi.org.hk/tc/services_cmedical_detail.aspx?id=107

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

我就睇新北江商場的蔡致遠, 都覺得幾好...

大宅

我都有睇佢, 佢幾細心架
原帖由 臣媽 於 10-3-14 16:31 發表
我就睇新北江商場的蔡致遠, 都覺得幾好...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 ReikoLau 於 10-3-5 10:18 發表

沖劑會唔會係現成,無咁好?!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wendy_ho 於 10-4-8 12:54 發表

沖劑會唔會係現成,無咁好?!

沖劑意思係藥粉形式,只係將所有中藥磨成粉狀,沖水飲就可以,省左煲藥時間,絕對唔係現成o個d藥,

大宅

原帖由 ReikoLau 於 10-3-6 16:35 發表
SORRY 我呢兩日少上網,要大家等唔好意思
其實o係天水圍區有兩架中醫流動車架,一架係博愛醫院,一架係仁愛堂架,而我個仔就睇開博愛流動車o個個吳醫師架,
詳情可以睇下以下網址
http://www.pokoi.org.hk/tc/services_cm ...
THKS

首頁

尾頁

跳至