跳至

首頁
56789...31

尾頁

男爵府

Re: 各位新寶城的媽咪 !!

Funny,

下次去開一定call 你.你電話號碼 是.........................................................................................tel no. xxxx xxxx (你沒有轉tel no. 嗎?同一年前一様嗎?)

子爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

heiheima咪.

電話號碼是 xxxx xxxx (沒有轉tel no., 同N年前一様!) !

子爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

新寶城啲媽咪又唔見晒!!!

大宅

hehe, Funny

我又來啦! Long time no see lei 呢樹又確係靜d bor

複式洋房

有冇新寶城媽咪想keep fit, 不如一起參加會所的aerobic班, 8堂$320。就快開班!
...............................

子爵府

I am very lazy!

emother 寫道:
有冇新寶城媽咪想keep fit, 不如一起參加會所的aerobic班, 8堂$320。就快開班!

子爵府

HCPOON,

Where are you????

大宅

Funny,

又試唔見晒人了 !
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

男爵府

HCPOON, Funny 及各位,

因為我唔你住這裡好似成日出現唔係太好, 希望各位唔好介意啦.

HCPOON & Funny,

你o地bb 幾時去歲半打針, 好慘我個女近日"大大"唔你大暢通, 真你不知點好. :-(

子爵府

heiheima咪,

Of course 唔介意, 多D入黎傾計啦!
我個仔會係歲半正日打針, 我預左佢會發燒, 因佢次次打針都發! 你個女近日"大大"唔暢通, 試下比D木爪佢食.

男爵府

Funny,

THANK YOU! 咁我成日會入來.

男爵府

Funny,

我個女明天18個月了, 時間過得好快, 轉眼間又歲半.
我都預左個女會發燒, 都是次次打針都發.
希望唔好發燒, 我星期一開始煲開奶茶比佢飲.

子爵府

各位媽咪係邊樹?

大宅

Funny,

妳囝囝幾時打歲半針 ?
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

子爵府

tiff04,

Next Saturday, 歲半正日!

男爵府

各位,

我個女打歲半針已經9日,
"大吉利事" 暫時沒有任何反應, 我幾驚佢會發燒, 所以
打針前我都煲了2次開奶茶比佢飲.
但不知是不是打針後有d 唔舒服定係出牙, 唔係好食

大宅

Hi, any mummy take influenze 針 to you bb ? Do u hear any side effect after taking ?

大宅

Funny,

歲半生日要人打針架, 有冇攪錯呀媽咪 :-|

[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

男爵府

ansonbb,
好高興在此見到你.

終於又有時間上網
點解近排咁靜.
現在"各位新寶城的媽咪"會好似變成"歲半bb會"

大宅

Hi, Heiheima,

Long time no see !

首頁
56789...31

尾頁

跳至