跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 nicolekiss2u 於 08-9-3 15:47 發表

SORRY..係..我唔係咪全職媽咪嚟

各有各好啦,
係喎,你今年係咪要同囝囝報幼稚園啦?
暑假.....咁就過咗一半啦.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆 #6124 維豬豬 的文章

我都係住附近的全職媽媽,囡囡2歲零3個月,得閒可以約埋tea

洋房

紅磡或九龍城區的幼兒園推介

想找位於紅磡的幼兒園/幼稚園,希望孩子讀得開心並能啟發學習興趣

男爵府

媽媽們,

請問如果住傲雲峰. 可以有什麼車到九龍塘火車站那邊送小朋友返學呢? 需時大慨幾耐?

禁止訪問

複式洋房

回覆 #2 ysnmama 的文章

Hi Ben Ma,

I live in TKW too ar......

You can take minibus #2 / 2A to Kowloon Tong, I think there is a stop near the fire station on Ma Tau Wai Road.

My girl is now 8 months, how about Ben?

大宅

我又黎報到!!!我住紅磡,囡囡15個月.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我都係新入會,我個女就來6個月啦!

複式洋房

我住係土塚瓜彎...BB預產期係3月尾

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家好,我住紅磡,我個仔07年10月出世,我成日都好得閒,你們有活動找我啦.....

首頁

尾頁

跳至