論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我應該裝晒全屋每角落(除toilet),還是只裝廳及呀仔房呢 ? 如果裝晒全屋,工人會hard feeling嗎 ?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我諗住裝在客廳及廚房...

複式洋房

why 手機睇唔到,我已join 了無限上網服務

大宅

好媽媽勳章

還有其他提議嗎 ?

原帖由 wcpcelia 於 10-3-6 17:35 發表
我諗住裝在客廳及廚房...

男爵府

我用緊 CCTV裝係: 客廳,kitchen,走廊!and record! And I can check up by my iPhone and office pc!
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可否pm相關的資料給我呢?謝謝你
原帖由 NIKW 於 10-3-8 11:33 發表
我上星期係BB展見到有間有賣, $1780仲包埋安裝, 我裝咗係廳, 一支會郁既已經夠.

別墅

I have two in the living room, one in bb room and one in master bedroom.
If helper will have hard feeling, it will even if there is only one cam.

原帖由 加而晴媽媽 於 10-3-6 13:15 發表
我應該裝晒全屋每角落(除toilet),還是只裝廳及呀仔房呢 ? 如果裝晒全屋,工人會hard feeling嗎 ?

民房

原帖由 NIKW 於 10-3-8 11:33 發表
我上星期係BB展見到有間有賣, $1780仲包埋安裝, 我裝咗係廳, 一支會郁既已經夠.

邊隻brand?可以PM我嗎?

別墅

NIKW : PLS PM TO ME...THX....

別墅

好媽媽勳章

工人瞓覺地方係唔可以裝架!如果佢同小朋友share一間房,即係唔裝得,同埋一定要俾佢知裝cam。

我就裝係廳同出面走廊!裝廳果支cam已經睇晒客廳飯廳同廚房仲有係master room既門口。master room我係度就唔會鎖,我出街就會鎖住。

複式洋房

我只係客廳裝咗...識郁的...但發現都唔夠..佢哋好精...好識走位....所以我廚房要裝多部...佢日頭只係會响廚房唔出廳的..因要煲電話粥...佢以為我唔知...誰不知部cam係收到音的....

別墅

CCTV 同一般IP cam有咩分別?

別墅

原帖由 superbreadkaka 於 10-4-9 22:45 發表
CCTV 同一般IP cam有咩分別?

我都想知, 可否講解吓 ? 因為我係電腦白痴 !

大宅

我都想知, 咁可唔可以隨意移動的? 即有時我想放在走廊, 有時放在房咁架? thx

大宅

裝隻wireless cam咪得lor

原帖由 sese 於 10-4-10 14:48 發表
我都想知, 咁可唔可以隨意移動的? 即有時我想放在走廊, 有時放在房咁架? thx

大宅

你唔裝你仲hard feeling丫
有人偷野又無証據仲要俾1個月人工佢送佢走
最好係佢未黎果時裝

第1個工人我係懷疑佢偷錢,專登等佢係度至裝cam,大大聲同個裝機師傅講要睇住d貴重野.但係我無講俾工人知有得錄影

之後大家係面左左,但係佢交人唔肯在先,無理由由佢
唔放心bb咪自己勤力d,返到屋企睇record lor.周不時叫屋企人去突擊檢查

據我所知如果佢唔係同bb一間房既話係唔可以裝佢間房

別墅

好媽媽勳章

原帖由 sese 於 10-4-10 14:48 發表

隨意移動?咁....你係唔係想工人隨意移動呢?等同無裝喎!

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至