自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 fyp_moneyback 於 10-3-7 18:57 發表

唔係架~~收入少過1萬打1萬就得~~而過4萬既就打4萬就可以!!
因為我地係想知道唔同收入既人,對易賞錢的看法.
thank you very much!

你自己試過填大過 4 萬或細過 1 萬未呀?

我剛剛再試, 佢仍然出 "數值一定要與 10000 和 40000 之間", 條題目唔改既話我諗全部人填家庭收入既答案 100% 係 10000 - 40000 啦...

民房

原帖由 mrsjimmy 於 10-3-7 19:17 發表

你自己試過填大過 4 萬或細過 1 萬未呀?

我剛剛再試, 佢仍然出 "數值一定要與 10000 和 40000 之間", 條題目唔改既話我諗全部人填家庭收入既答案 100% 係 10000 - 40000 啦... ...

係架~~因為我地會分類成10000 or 以下既人 and 40000 or 以上既人的看法~~如果你家庭收入係多於40000,就打40000,我們會把你分類成40000 or 以上的人~~可能我之前解釋得唔係好清楚~~Sorry!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

Done

男爵府

原帖由 fyp_moneyback 於 10-3-7 19:55 發表

係架~~因為我地會分類成10000 or 以下既人 and 40000 or 以上既人的看法~~如果你家庭收入係多於40000,就打40000,我們會把你分類成40000 or 以上的人~~可能我之前解釋得唔係好清楚~~Sorry! ...

Done~

你不如加多句寫 10000或以下收入寫 10000, 40000 或以上收入寫 40000, 如果唔係 D 人填到收入發覺有問題可能唔繼續填落去...

民房

原帖由 mrsjimmy 於 10-3-7 21:14 發表

Done~

你不如加多句寫 10000或以下收入寫 10000, 40000 或以上收入寫 40000, 如果唔係 D 人填到收入發覺有問題可能唔繼續填落去...

我明白的~~但網頁不給我edit!!

珍珠宮

好媽媽勳章

都唔係架, 舊年開左間新TASTE都有係門口做市場調查, 都有俾返$20現金券咁大把架!

原帖由 54heima 於 10-3-7 13:47 發表
誠哥幾時都甘識做生意...抵巨發達...比些蠅頭小利...掌握曬消費者資料消費模式...連市場調查都慳返...仲可以延升另外一筆生意...將市場調查資料賣比人...
...

公爵府

好媽媽勳章

填咗,,,,
你的人格如何,你的人生亦必如何!

民房

原帖由 1013angel 於 10-3-8 02:36 發表
填咗,,,,

Thank you very very much!!

公爵府

好媽媽勳章

[quote]原帖由 fyp_moneyback 於 10-3-9 02:11 發表

Thank you very very much!! [/quote
唔使客氣
你的人格如何,你的人生亦必如何!

民房

原帖由 1013angel 於 10-3-9 02:23 發表
[quote]原帖由 fyp_moneyback 於 10-3-9 02:11 發表

Thank you very very much!! [/quote
唔使客氣

可以的話叫埋d朋友仔做!

大宅

Just done. Good luck!

原帖由 fyp_moneyback 於 10-3-6 15:59 發表
本人就讀明愛徐誠斌學院的企業管理學系學生,設立此問卷旨在了解家長們對百佳易賞錢的消費行為。
希望各位用小小寶貴時間填一填此問卷,感激萬分!
http://www.my3q.com/home2/319/fyp_moneyback/65050.phtml ...

民房

原帖由 kingkingmui 於 10-3-9 12:15 發表
Just done. Good luck!

Thank you very much~~~!!

民房

本人就讀明愛徐誠斌學院的企業管理學系學生,設立此問卷旨在了解家長們對百佳易賞錢的消費行為。
http://www.my3q.com/home2/319/fyp_moneyback/65050.phtml

推一推先~~人數未夠!!

水晶宮

交卷

民房

原帖由 三順 於 10-3-10 19:01 發表
交卷

可以的話叫埋d朋友仔做!

民房

原帖由 fyp_moneyback 於 10-3-10 18:19 發表
http://www.my3q.com/home2/319/fyp_moneyback/65050.phtml

推一推先 ...

再推一推先!!

首頁

尾頁

跳至