親子旅遊

跳至

首頁
12345...29

尾頁

別墅

Re: 卡通遊園地--東京及週邊篇[附圖片]

Matthew&AshleyMom, 咁你幾時寫番篇遊記俾大家分享下呀???

我都會諗: 如果有一日到我有自己的小朋友, 我都會帶佢去一次親子東京遊.....玩晒所有o岩小朋友o既野..... :lol:

複式洋房

Matthew&AshleyMom ,
我plan咗5月同囡囡去東京,見到你啲相又真係幾arm我個女玩,我想請問吓係唔係大人同小孩(囡囡3歲)都要買入場劵,玩機動遊戲要另外再買票呀.樂園好似有啲票包入場費同幾種機動遊戲,因為果網係日文有啲睇唔明,可否話比我知呀,thanks a lot.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

smilekid>>
西武園hello kitty town--因為那天去到時離關門只得一小時,原先我諗住買2張大人淨入場,另2張小朋友任玩6
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

kanris >>

我相信你若帶自己bb去,一定唔止去一次東京咁少,除非係一頭半

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

別墅

Matthew&AshleyMom, 原來你下次想去北海道.....不如睇下我個網啦:
K & W 自遊自在

大宅

Kanris teacher,

Are u become a mother?

Your website help me a lot for my last trip!

ST

別墅

st, 我只係等緊bingo咋!

複式洋房

Matthew&AshleyMom ,
我原本都係諗住買yen1000,6個game果隻,而自己同老公就買入場票,照你所講可能有隻票係大人票可以同3歲以下小朋友一齊玩 ?-(

洋房

Matthew&AshleyMom

我終於找到你啦!

別墅

別墅

複式洋房

Hi kanris,

please try to contact 版主:Mei721 to make your topic 固定在頂端, then everyone can got your inform and you don't need to push up daily la!

伯爵府

知吾知道有有到地方好多miffy睇架, 有冇人知道location??

大宅

kanris,
My son is a super Thomas fan,所以富士急係必去,但你提供既交通係高速巴士,我唔識搭,嚮邊度買ticket/套票及上車?我next month去喇,會住新宿Keio Plaza.Thanks.

別墅

高速巴士應該係響新宿西口附近(近某百貨公司, 唔記得係邊間), 響車站買飛then上車果種。

公爵府

好媽媽勳章

jjd ,
睇依個圖啦.

https://www.highwaybus.com/rou/bin/line_sintr.asp?mscssid=&ecd=&line=110&station=008

洋房

jjd

我想問你係邊到訂酒店+機票我現在周圍找那間平我會6月出發

男爵府

Sesame Place有無人去過﹐ 同小朋友值唔值得去。
JPY 2,000.00 是不是只係入場費。

THANKS﹗

大宅

himhim1668,
我係Sky Travel 訂(前身係P&O),唔係最平,但我本身有UA 積分換1張機票俾我小朋友, that's why 侷住訂UA package.照計最近搭NW最平.

男爵府

我明天飛喇.座nw.而家一家三口連5晚酒店total$12500左右住sunshine city 唔知貴唔貴呀.你比較下.我下星期三先返如果要幫手你pm比我啦.我都係第一次幫襯呢間.都幾快手.
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

首頁
12345...29

尾頁

跳至