親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

富士急coupon
8月18日(月)~8月31日(日)
http://www.fujiq.jp/mm/wari.html

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

您好!

想請問下你係由邊度去西武園嫁?車程要幾耐?
我自已係網上 check 過路線圖,由池袋出發都要成5個鐘,咁,來回乜成10個鐘?
請指教你點搭車?
吾該!

原文章由 ^O^ 於 08-4-15 12:24 發表
你好,我去完日本番來lu.

第一次日本自由行都算好順利.

第一日去到日本,好容易找到priority line.大約10分鐘過關,攞行李都好快.本來可以趕到4:45pm班limosine,但班車full左,要等到5:20pm先有車上.等車期間嘗試去買s ...

禁止訪問

男爵府

富士急coupon
10月25日~11月9日

http://www.fujiq.jp/mm/wari1.html

男爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Dear all,
我哋一家三口 (仔仔3.5years) 打算 X'mas自由行去東京 (5日4夜)

我哋會住池袋Sunshine City Prince
有打算去Mother Farm, 台場, 宮奇駿館,還有提議嗎?
各位可以比d意見嗎? 行程應如何安排?

大宅

我同老公2個人plan緊2月頭去東京, 搭NR零辰機到羽田機場, 住新宿Shinjuku Astina Hotel, 我想問羽田機場係未無甘方便, 另外點搭車(Railway)去新宿呢?? 搭Shuttle Bus會唔會好d呢?? 定去成田機場方便好多呢??

好煩惱, 好煩惱!!

別墅

U can go to the Ultraman museum la. your son should like those heros. I'm bring my daughter to the Sanrio HelloKitty Land thing lor. hehe

原文章由 kwan_kwan 於 08-11-12 22:24 發表
Dear all,
我哋一家三口 (仔仔3.5years) 打算 X'mas自由行去東京 (5日4夜)

我哋會住池袋Sunshine City Prince
有打算去Mother Farm, 台場, 宮奇駿館,還有提議嗎?
各位可以比d意見嗎? 行程應如何安排? ...

大宅

原帖由 b9lingling 於 08-11-26 14:26 發表
U can go to the Ultraman museum la. your son should like those heros. I'm bring my daughter to the Sanrio HelloKitty Land thing lor. hehe

想問 ULTRAMAN MUSEUM, 有沒有資料, 是不是 BANDAI MUSEUM 呢, 同唔同呢

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都想知,thanks
原帖由 lamsuetwai 於 09-2-25 12:36 發表

想問 ULTRAMAN MUSEUM, 有沒有資料, 是不是 BANDAI MUSEUM 呢, 同唔同呢

男爵府

富士急coupon
4月15日~5月2日
http://www.fujiq.jp/mm/wari1.html

大宅

anyone know where is ultraman museum? thanks

大宅

sorry....anyone know where is ultraman museum??

首頁

尾頁

跳至