跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 將軍澳中心既街坊請進

evaetee,

頂生日帽終於有消息啦, 有媽咪報料話炮台山有, 我今晚去睇, 如果有駛唔駛幫妳買埋呀
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

別墅

tiff,
我c-nice美德又出現啦
如果有我都要睇下幾多錢先,,哈哈哈,
平的話,你就幫我買,貴的,我要考慮下先

別墅

HCPOON,
我都是住在將中的,我都覺得將中好住,
現在樓又升左,供得非常開心

大宅

evaetee,

好似話係$10 or $20, 不如妳話我知幾錢以上就唔買啦, 或者妳pm我留電話, 到時話妳知幾錢, 妳再決定買唔買丫

[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

別墅

tiff,
$10$20 我買買,,
你如果今晚去買,唔兼麻煩,你就打電話講俾我聽,
如果價錢岩的話,麻煩你幫我買埋,
我PM我的電話俾你啦
thank!!!

別墅

tiff,
唔該曬你,
真的平靚正,又夠特別
符合曬我這個c-nice的要求

大宅

evaetee,

唔駛客氣啦, 舉手之勞
真係抵到爛

別墅

Hello ! Everbaby

New Member - Pink Pink Park Central - Blk 8

My Baby - Girl 4.5 months

How about yours ?

PinkPink

[img align=right]http://www.sanrio.com/main/buttons/whatnewbutton.gif[/img]

大宅

pinkpink,

wellcome
我囡囡快1歲了, blk3, 在職媽媽, 妳呢

別墅

pinkpink
歡迎你,,多D入來傾計,
我是全職的媽咪,,我仔仔現在差唔多七個月啦,

別墅

tiff,
今天星期六你又可以見到你的囡囡,是唔是好開心,
這個周末假期同你囡囡去邊度玩,,
我就一陣同我老公仔仔去沙灘度玩,,,

大宅

evaetee,
每逢放假我最開心就係可以陪個女囉
星期日我帶阿女踩架三輪車去公園玩, 不過天氣太熱, 玩左一陣已經濕晒
去邊個沙灘玩 我遲d可能會帶囡囡去會所泳池玩水

別墅

tiff,
我地去清水灣,,好近傘,,好靚好舒服,但我仔仔一落水就哭到收唔到聲,,,笑到我同我老公肚痛,,
唔單只去沙灘玩,,還帶埋仔仔一起去打tennis D人見到都在笑我地,,哈哈哈,,

到地鐵站這個總站坐103M,車程都是15min就到,,好快,$7一程

我都想帶仔仔去泳池游水的,但他濕診未好,,所以,,,

洋房

Hi, Evaetee,

Just want to know if I go 清水灣, can I bring Stroller. I heard from someone that there is a long stairs to go down to the beach. So not convenience but I have to bring many things to my BB.

evaetee 寫道:
tiff,
我地去清水灣,,好近傘,,好靚好舒服,但我仔仔一落水就哭到收唔到聲,,,笑到我同我老公肚痛,,
唔單只去沙灘玩,,還帶埋仔仔一起去打tennis D人見到都在笑我地,,哈哈哈,,

到地鐵站這個總站坐103M,車程都是15min就到,,好快,$7一程

我都想帶仔仔去泳池游水的,但他濕診未好,,所以,,,

大宅

evatee, would u please tell me more about how to go to clearwater bay? Where to get 103M? a minibus?

別墅

can_can ,
yes, there is a long stair to go to the clearwater bay beach, it is not convenient to bring the stroller to go there

別墅

yi,
You can go to clearwater bay by 103M in Tseung Kwan O MTR station, it is a minibus. The fee is $7

洋房

Too bad, I am wonder I have to bring many things to go. Especially to bath my BB is a big problem.

別墅

can_can 寫道:
Too bad, I am wonder I have to bring many things to go. Especially to bath my BB is a big problem.

how old is your BB? If you go there with your husband, you will find that it is not a big problem

珍珠宮

唔好意思,阻阻大家~

我朋友係netvigator做,話將軍澳有優惠~ 用pccw電話就可以免費送3個月寬頻加now電視~
如果用緊pccw電話又用香港寬頻就有6個月免費寬頻加now電視~
有意請pm我~
我唔係sales,不過我朋友係內部做,知道有咁既優惠咋~
仲要唔駛簽約~
^_^

首頁

尾頁

跳至