親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

去澳門住邊間酒店好 ??

想5月到澳門一遊住兩日一夜, 住邊一間酒店好呢 ? 你可以介紹嗎 ??

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

Re: 去澳門住邊間酒店好 ??

新世紀唔錯!

大宅

威斯汀呀.我昨天問要一千三百多元. :-P

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

威斯汀正! 我一家人舊年暑假去過!

子爵府

ada29 寫道:
新世紀唔錯!

請問你是否裝修之後去過呢? 佢賣廣告好似唔錯, 唔知房間是否都番新晒?

別墅

I feel 新世紀 very dirty:tongue: . I had read from newspaper the drug addicts and some "chicken" always visit there.
You can try 濠景, since it is China government's (中旅) hotel, which is much clean and "chicken" free

複式洋房

Agree, suggest to try 濠景, I have stayed there several times. They have a small indoor kid swimming pool as well.

rfmc 寫道:
I feel 新世紀 very dirty:tongue: . I had read from newspaper the drug addicts and some "chicken" always visit there.
You can try 濠景, since it is China government's (中旅) hotel, which is much clean and "chicken" free
:-)

複式洋房

Agree, suggest to try 濠景, I have stayed there several times. They have a small indoor kid swimming pool as well.

rfmc 寫道:
:-)

大宅

我比較喜歡聖地牙哥,係Macau最有feel的hotel,重平過Westin,亦較方便。

Westin海景麻麻地,不過較適合1家人住。
Xxxxxxxxcc

大宅

我較喜歡文華同Hyatt.

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

新世紀係新裝修,d房好大間!

男爵府

Westin最有度假feel, 不過好唔就腳, 出去市區玩唔方便.

別墅

好多謝大家的資料 , 真係個個都有唔同嘅喜好. 咁你地會同邊間旅行社買套票呢 ? 有冇食嘢嘅地方介紹比我呀 ?

首頁

尾頁

跳至