論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 pollyw 於 10-6-21 19:05 發表
No, you are wrong!....This is just a tribute to Blackagnel.

I don't know why you guys want to "pin-point" Blackangel just because she is high pride but acutally she is well versed in the legal knowle ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

No, you are wrong!....This is just a tribute to Blackagnel.

I don't know why you guys want to "pin-point" Blackangel just because she is high pride but acutally she is well versed in the legal knowle ...

好文章

王國長老

王國長老

各位不必再爭拗, blackangel是agent, 在此向會員以PM形式向會員推介自己僱佣公司, 版主已收到相關資料, 我亦查證blackangel本人屬某僱佣公司, 所以blackangel已被封戶.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

勁!

教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

珍珠宮

原帖由 edea 於 10-6-21 21:57 發表
各位不必再爭拗, blackangel是agent, 在此向會員以PM形式向會員推介自己僱佣公司, 版主已收到相關資料, 我亦查證blackangel本人屬某僱佣公司, 所以blackangel已被封戶.

edea ...

Sorry題外話:我都好鐘意蘇軾呢首詞架!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

王國長老

王國長老

原帖由 SandraLo 於 10-6-21 22:02 發表

Sorry題外話:我都好鐘意蘇軾呢首詞架!

我都係 :loveliness:
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一早巳經覺得佢係 agent..........
Ummmmmm, 硬係覺得好似重有一個.

edea ...

王國長老

王國長老

原帖由 yyyyyy 於 10-6-21 22:36 發表

是真非假, 是假非真, 狐狸終會露出尾巴的.....

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 yyyyyy 於 10-6-21 22:36 發表

各位不必要作無謂揣測,到家傭版的會員都有自由發言的權利,只要不違版規便可,如發現收到有人以PM宣傳,請轉發給版主.
謝謝!
Red2008

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

版主,比10個叻妳

子爵府

叻叻!
原帖由 edea 於 10-6-21 22:47 發表

是真非假, 是假非真, 狐狸終會露出尾巴的.....

珍珠宮

原帖由 littlecarey 於 10-6-21 22:51 發表
版主,比10個叻妳

呢期(呢處)d 版主真係好得!

子爵府

你叻叻.
你好斯文有禮呀, 版主!
原帖由 Red2008 於 10-6-21 22:48 發表

各位不必要作無謂揣測,到家傭版的會員都有自由發言的權利,只要不違版規便可,如發現收到有人以PM宣傳,請轉發給版主.
謝謝!
Red2008

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

多謝板主.

子爵府

醒目開學勳章

edea ...

Meraviglioso
(義大利文=精彩)

複式洋房

你好勁呀,唔怪得佢係咁幫住D工人,仲話我諗到佢地咁差,攪到我以為自己好衰...唔敢再講

edea ...

象牙宮

原帖由 fannylfh 於 10-6-22 00:12 發表
你好勁呀,唔怪得佢係咁幫住D工人,仲話我諗到佢地咁差,攪到我以為自己好衰...唔敢再講

仲話佢自己對D工人點好點好,但一D實質証據都無. 淨係話佢亞媽比20萬報答個工人. 仲要我地以佢亞媽做人辦.

子爵府

醒目開學勳章

del

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 Red2008 於 10-6-21 22:48 發表

謝謝!
Red2008

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我剩係知我比我老公既哥既老婆(泰)玩我,我無打算同佢爭d咩,但她常在奶奶前數我,我無欠她,但她們大多都不是好人,所以麻麻走了非走到絕路都不用。
原帖由 littlecarey 於 21-6-2010 19:24 發表
我C6話有d工人來香港打工之後嫁咗香港人,做咗太太都唔忘本,好幫d同鄉架

首頁

尾頁

跳至