單親天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我一早讚左你醒目架啦 ,係呀,要食洋葱炒蛋記住唔好買爛心嘅"洋葱頭黎炒"呀
原帖由 moon_moon 於 10-3-20 12:22 發表
喂喂喂..大家應該多謝我咁勇敢抽出"蔬果人"出黎wor..死啦,傾重有同兄既一唱一和"洋蔥炒蛋送菜篇"呢..aiya..我一陣間出街都好驚....hehe..

算啦,呢件事到此為止啦,change topic, please..

...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

hehe..多謝多謝

原帖由 wayso 於 10-3-20 12:31 發表
我一早讚左你醒目架啦 ,係呀,要食洋葱炒蛋記住唔好買爛心嘅"洋葱頭黎炒"呀

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-20 12:22 發表
喂喂喂..大家應該多謝我咁勇敢抽出"蔬果人"出黎wor..重有同兄既一唱一和"洋蔥炒蛋送菜篇"呢..aiya..我一陣間出街都好驚....hehe..

算啦,呢件事到此為止啦,change topic, please..

...

moon_moon,
我見到你同仁兄的對話, 先猜到那人是誰......
我見到他出的POST, 我一直以為他是女人......原來他是男人?

伯爵府

原帖由 sallytamsh 於 10-3-21 01:35 發表

moon_moon,
我見到他出的POST, 我一直以為他是女人......原來他是男人?

吓, 又關我事? 我今晚煮 火煵炆蘿白 喎, 各有關人事, 速閃!

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

男爵府

喂喂喂..大家應該多謝我咁勇敢抽出"蔬果人"出黎wor..重
...

雨過天晴。

都係月亮小姐的英明之下發現的。

男爵府

原帖由 wayso 於 10-3-20 11:50 發表
版主,唔好咁啦,有口難言先最慘呀,今次目標係d媽媽,你當然係提點女士啦,調轉都一樣提點男士架嘛,我地明架

我只係明白你的說話技巧好得,
要向你多多學習。

男爵府

原帖由 wayso 於 10-3-20 11:43 發表
我都好想講出黎呀,不過又驚係自己感敏左誤會人咋,所以先話"可能係佢",你想8就問我嘛!!
你瞄左我唔駛氹番我架

嘩,PM問你,比人當左蔬果家族未死緊!

好彩,我唔怕死唧。

吓!你外國中東國家返來架,瞄一瞄都要乙水番。

嘩!你日日落街,幾十人瞄過你,未好大喎!
(講笑,莫怪!)

好啦,係我錯,我瞄左你,你原諒我啦!

唔識乙水沾,唔係好得,至多比你瞄返羅!

下次我醒,一定第一時間問你八下情報!

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-3-20 10:32 發表
嘩..eric哥哥,
你夠竟係訓醒定4點鐘先訓呀,咁晨早既?我個時重同周生跳緊舞wor..haha..講笑遮,唔好介意..

ok..先變面(變番個正經樣先)上得來呢個post既人我相信都係想找知音人,希望找到一班同路人互相傾訴下,開解下或者 ...

係呀,李家醒伯伯都係四點起床去深灣打GOLF架,

佢醒左,我未瞓羅。

嘩!ee 叫唔出喎,你這麼年青。
(比起李家醒先生。 

係呀,我好多野要傾訴架,

要從二十年前,開始講起。。。

從前。。。。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

緊係緊係,無你點唱雙簧呀,明天小妹出差一星期,你獨唱啦..睇住我班姐妹呀? 有咩騎呢怪...albert yip出黎蛤佢地...就炆埋佢加"送"啦..hehe..

原帖由 酸棗仁 於 10-3-21 01:49 發表

吓, 又關我事? 我今晚煮 火煵炆蘿白 喎, 各有關人事, 速閃!

子爵府

hehehe..又多謝過你先..

希望你因為工作先咁夜訓,我成日比人話我唔願訓,掛住上bk..hehe..但如果唔係就唔好咁夜啦,保重身體..

嘩,十二年前講起咪要講三年? 算吧啦..eric兄,過去既就由它過去,展望將來,過番點開心既生活就得啦…

原帖由 eric5354 於 10-3-21 02:39 發表

係呀,李家醒伯伯都係四點起床去深灣打GOLF架,

佢醒左,我未瞓羅。

嘩!ee 叫唔出喎,你這麼年青。
(比起李家醒先生。 

係呀,我好多野要傾訴架,

要從二十年前,開始講起。。。

從前。。。。 ...

子爵府

sallytamsh

其實我地都係估估下..都唔知蔬果人是男是女架?但我都驚佢自此會變身,變做.."動物人? 花果人? 超人? 哈哈哈..重之大家小心點啦,

原帖由 sallytamsh 於 10-3-21 01:35 發表

moon_moon,

瑪瑙宮

環保接龍勳章

算你啦,下次唔好再瞄人啦,個樣唔靚仔架
原帖由 eric5354 於 10-3-21 02:32 發表

好彩,我唔怕死唧。

(講笑,莫怪!)

唔識乙 ...

別墅

原帖由 eric5354 於 10-3-21 02:32 發表

好彩,我唔怕死唧。

(講笑,莫怪!)

唔識乙 ...

嘩!追睇幾日post 先知! 你吾怕死都要睇住我呀,下次版主話數字人就廢佐我5年武功啦!

男爵府

原帖由 jc4358 於 10-3-21 21:36 發表

嘩!追睇幾日post 先知! 你吾怕死都要睇住我呀,下次版主話數字人就廢佐我5年武功啦!

jc4358兄:

唔怕,我唔會同人講,我地數字人的領導,

係四個數字加埋最大的數值。

例如;我係5+3+5+4=17 數值比较細。

十萬個放心,佢地唔知架。

首頁

尾頁

跳至