想生BB

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

原帖由 快樂 於 10-3-22 12:40 發表

好野...有人陪,我地一齊check好冇呀....?你地幾胎呀?

我第一胎ar~~你呢?

大宅

吓~我都唔清楚呀~我只係見過有d jm話會有分泌, 但我肯定我個d一定唔係m前分泌, 因為我m前1-2日分泌個d係好"希"既透明液體...

原帖由 siuting111 於 10-3-22 13:14 發表

我只係有陣時,少少白色分泌,係好少好少
個胸又feel唔到漲.
bingo係唔係一定分泌多架???

大宅

我都等緊呀!
今日day26, cycle 30-35
三四日前個胸勁谷同痛!
今日已經無噤谷了!
唉!都打定輸數!

男爵府

原帖由 tristahk 於 2010-3-22 14:10 發表
吓~我都唔清楚呀~我只係見過有d jm話會有分泌, 但我肯定我個d一定唔係m前分泌, 因為我m前1-2日分泌個d係好"希"既透明液體...

haha,,你有機都唔出奇了,等多一星期再check啦.
等你報料呀

大宅

以家個肚就無咩特別感覺lu, 但我記得好似係day 16開始個肚一時時會"拿"住"拿", 有dd唔服務, 但又唔係痛, lee 個感覺維持左2個星期到啦~

原帖由 快樂 於 10-3-22 12:49 發表

個肚有冇咩感覺?

大宅

但個個jm都話個胸會感覺痛, 但我個胸無覺得痛, 只係好漲咁, 因為我好瘦嫁, 個胸又細, 所以好明顯係知道自己係漲左, 連我c6都係大左, 當然唔係大左好多好多個d啦~

其實我都肯定自己有8成係bingo多, 但一日未confirm , 一日都未開心得咁早, 因有機會係錯覺麻~

but anyway, 承你貴言啦, 大家都等住報喜啦!!

原帖由 siuting111 於 10-3-22 14:13 發表

haha,,你有機都唔出奇了,等多一星期再check啦.
等你報料呀

公爵府

畀面勳章

原帖由 gloglo617 於 10-3-22 13:30 發表

我第一胎ar~~你呢?

準備迎接第三個....

複式洋房

原帖由 快樂 於 10-3-22 15:47 發表

準備迎接第三個....

good ar~~~因為我剛剛開始try, 今次係第2個cycle所以好緊張ar~~我已經有m come feel, 因此我都估失望的多了....

男爵府

原帖由 gloglo617 於 2010-3-22 16:45 發表

good ar~~~因為我剛剛開始try, 今次係第2個cycle所以好緊張ar~~我已經有m come feel, 因此我都估失望的多了....

m feel??我係d20時都開始feel到了.今日d30未黎.
一日未黎m,還有希望.唔好咁快失望啊.要relex.
大家一齊努力.

複式洋房

原帖由 siuting111 於 10-3-22 17:04 發表

m feel??我係d20時都開始feel到了.今日d30未黎.
一日未黎m,還有希望.唔好咁快失望啊.要relex.
大家一齊努力.

咁你咪可以試吓CHECK, 等你好消息

大宅

原帖由 siuting111 於 10-3-22 13:14 發表

我只係有陣時,少少白色分泌,係好少好少
個胸又feel唔到漲.
bingo係唔係一定分泌多架???

bingo唔一定多分泌架, 我而家妥左5個月, 分泌都冇多過, ....有人話仔就少分泌架, 咁我咁岩又係仔喎....

男爵府

原帖由 gloglo617 於 2010-3-22 17:11 發表

咁你咪可以試吓CHECK, 等你好消息

check左啦,尋日早上,綠D白雪雪(今次唔BINGO多)
下個CYCLE再努力嘗試.
大家加油~
大家JM記得報喜啊

男爵府

原帖由 sumq 於 2010-3-22 17:16 發表

bingo唔一定多分泌架, 我而家妥左5個月, 分泌都冇多過, ....有人話仔就少分泌架, 咁我咁岩又係仔喎....

我本人分泌不嬲唔太多,又未至於完全無.今個CYCLE只係得兩日FEEL到少少分泌.
但今個CYCLE真係FEEL不到有水流出來,AND THEN沒有白色分泌拉絲個D.
恭喜你,係仔仔,願主祝福你同BB健健康康平平安安,十個月後順利生產.

大宅

原帖由 siuting111 於 10-3-22 17:31 發表

check左啦,尋日早上,綠D白雪雪(今次唔BINGO多)
下個CYCLE再努力嘗試.
大家加油~
大家JM記得報喜啊

吓~你尋日都有CHECK呀??
但你都仲未黎M, 仲有機,仲有機

大宅

好媽媽勳章

各位好呀!
我都係等派彩呀!
今日day 29.
體溫上好似有機, 由day 23開始有36.9x...

5W2D:0.7cm胎囊 7W1D: 有閃閃啦!
11W2D: 4.5CM豆豆, 舉起晒手手腳腳!
13W2D: OSCAR PASS! 16W 仔仔wor!

洋房

我都等緊..........今日day28

公爵府

畀面勳章

各位努力喇....願個個都趕得到生到老虎b

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

其實而家有D吾想D時間過得甘快, 因Day 20已有谷M feel, 又打定輸數, 加上今個cycle中醫又用左$3000, 又用左clearblue check排卵$220, 又食左排卵藥$180.......三重失望ar!!!!!!!!!!!!!!!!

別墅

我都等緊bingo呀, 今日day29 (cycle35 days), 即係星期日知啦~

男爵府

BK Milk勳章

報到先~
大家好,我都係等緊bingo,今日day23,但已經好心急用左紅d綠d check,紅d50%,綠d5%~10%,都唔知係咪真既~
跟住再買左棒棒check都有淺線~
但自己冇咩感覺,只係條腰好痛,成日都係咁食野~
大家一齊加油呀~

首頁
12345...11

尾頁

跳至