想生BB

跳至

首頁
45678...11

尾頁

男爵府

原帖由 pp_pp1021 於 2010-3-25 13:43 發表
我今日day 27, cycle 一般26-29日, 我都等緊呀...不過我覺得都係冇既多啦...因為我琴晚10點幾check紅D,見到有條好淺好淺既"哄", 同埋覺得好似黎M 咁! 唉!!!

我都好似你這樣,只係紅d有哄.
今日已經d2了,大家再接再勵.加油.
(還有一日未黎m,一日重有機)隔多幾日再check過啦

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

我都試過紅d有50%以上深粗
咁你day幾排卵架 同埋平時cycle幾多日

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-25 12:55 發表
姊妹們,你地點呀??有冇好消息??

我今日CHECK紅d 50%,綠d 都係白雪雪......
體溫37.5呀~

男爵府

原帖由 annie929 於 2010-3-25 13:46 發表
我係度等開工已經好心急了

之後又要等派彩 真係等死人

哈哈,完全明白啦.
但要放鬆心情都好重要,朋友教我,開工時,不要想住bingo.自自然然就會......haha
祝大家早孕,大家一起報喜

男爵府

BK Milk勳章

hello~
多謝,我都希望今個月會bingo~

其實紅d同綠d係用黎測試排卵日及驗孕既~
咁其實上網就可以買到~

希望幫到你啦~

原帖由 denniscwk 於 10-3-25 13:19 發表
Hi Emily,

I think you have big chance to get bingo, congrulations !! as yr temp is very high !!

I am day 25 today.. just waiting to bingo (just do IUI on 3/18).. just want to know what's red D & gr ...

男爵府

BK Milk勳章

我day 14 (3月13日)紅d深粗,當日dodo,cycle 30到啦~

原帖由 heiheigirl 於 10-3-25 13:48 發表
我都試過紅d有50%以上深粗
咁你day幾排卵架 同埋平時cycle幾多日

男爵府

BK Milk勳章

日日係咁諗,真係會痴線架>.<

原帖由 annie929 於 10-3-25 13:46 發表
我係度等開工已經好心急了

之後又要等派彩 真係等死人

大宅

係啦.....
但又好難唔唸..........><!

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-25 14:09 發表
日日係咁諗,真係會痴線架>.<

男爵府

BK Milk勳章

我岩岩睇完中醫啦,醫師把脈話唔敢100% sure bingo,但佢話好大機會係bingo,佢叫我食4日藥都仲未黎m既話就再去睇多次~

複式洋房

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-25 20:39 發表
我岩岩睇完中醫啦,醫師把脈話唔敢100% sure bingo,但佢話好大機會係bingo,佢叫我食4日藥都仲未黎m既話就再去睇多次~

恭喜你ar~~~

複式洋房

我今晚用紅d check又有20%左右, 不過唔過50%我看來都係無機

公爵府

畀面勳章

我今日day24...心思思想check...紅綠d咩都冇.....

複式洋房

原帖由 快樂 於 10-3-25 23:26 發表
我今日day24...心思思想check...紅綠d咩都冇.....

我同你SAME DAY KA, 不過我覺得我好像快M COME LA~~~ 我CYCLE AROUND 30-40, 今次在19號排卵KA, 你呢? 有SIS同我講應該30號先CHECK到, 不過我心急用紅D CHECK吓先LA~~~~~

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-25 20:39 發表

哈哈,恭喜你!!!
小心身子呀~
祝福你

男爵府

BK Milk勳章

多謝你地,你地都要小心身體,凍左好多,著多件3,唔好病呀~
加油......

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-26 09:39 發表
多謝你地,你地都要小心身體,凍左好多,著多件3,唔好病呀~
加油......

你都要小心,唔好行咁快呀,可以置新衫做個靚靚準媽媽~
hohoho..

複式洋房

想問下各位意見~

M day 1 係 6 Mar (Cycle 34 day 左右)

咁 day 8, 9, 11, 14, 17, 18, 20 都有dodo

但係我呢幾日都成日好似口淡淡(勁多口水分泌)咁, 又個肚仔又成日怪怪地咁

上星期日 (21/3)以為先開始keep住量體溫, 大概都係 36.9-37.3

咁其實我有無機會 bingo 呢? 幾時 check 好呢?

公爵府

畀面勳章

原帖由 gloglo617 於 10-3-26 09:20 發表

我同你SAME DAY KA, 不過我覺得我好像快M COME LA~~~ 我CYCLE AROUND 30-40, 今次在19號排卵KA, 你呢? 有SIS同我講應該30號先CHECK到, 不過我心急用紅D CHECK吓先LA~~~~~ ...

我知其實最快要29日先check到...但我忍唔住...咁唔知係咪冇呢?

複式洋房

原帖由 快樂 於 10-3-26 10:45 發表

我知其實最快要29日先check到...但我忍唔住...咁唔知係咪冇呢?

咁你有冇CHECK體溫AR~~~雖然我冇CHECK不過我這星期都高溫AR~~~我已經熱到3天都訓唔好LA~~~不過我次次來M之前都係咁.....好像一直KEEP住高溫就好像有機KA

大宅

今日day28, 體溫都係36.7.......同埋呢兩日都有好勁既谷m feel, 係咪又失敗啦????

我今次冇紅綠d check啦, 諗住遲咗m先check, 等個人放鬆d~~

首頁
45678...11

尾頁

跳至