跳至

首頁
34567...17

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我在青衣城

原帖由 tammyng222 於 10-4-19 19:47 發表

我近南橋果頭

大宅

畀面勳章

我六日有時都會推仔仔去青衣城海濱散步ka

大宅

好媽媽勳章

我dayday都去wor

原帖由 tammyng222 於 10-4-20 09:11 發表
我六日有時都會推仔仔去青衣城海濱散步ka

大宅

畀面勳章

原帖由 minniebaby1126 於 10-4-21 21:51 發表

您係全職媽媽呢ka??

大宅

check 左只有5月8日12-2 有2個鐘, 蕙荃活動室, 不過有無人要返星期六呢?

大宅

好媽媽勳章

回覆 2# tammyng222 的文章

2/3 全職媽媽呢, 幾時在海濱見面?

別墅

Hello all, 5 月 2 日我 OK 呀, 我住葵盛西那邊, 有會所, 可 book 有地毯的家庭影院, 2 小時都不過是 $30, 可容納 30 人, 還有個不用 book 的膠地板兒童遊戲室和一個小小的戶外遊樂場架。

5 月 2 日你們想幾點和點搞呀?
1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***
***bb 32.3w 1.89kgs (born)***

複式洋房

你地好, 我啱啱先見到呢個Post, 我個仔1128出世, 各位幸會呀!

5月份聚會應該Join唔到, 下次先出黎見大家.

大宅

原帖由 PigBmama 於 10-4-23 11:41 發表
Hello all, 5 月 2 日我 OK 呀, 我住葵盛西那邊, 有會所, 可 book 有地毯的家庭影院, 2 小時都不過是 $30, 可容納 30 人, 還有個不用 book 的膠地板兒童遊戲室和一個小小的戶外遊樂場架。

5 月 2 日你們想幾點和點 ...

兒童遊戲室會唔會有好多其他小朋友呢?
仲有可唔可以容納到around 28個大人14個bb 呢?
有地毯的家庭影院會唔會係比著鞋入去呢? 咁好似唔係幾o岩我地d 小bb係地下玩, 膠地板兒童遊戲室好似o岩d

大宅

睇返哂d post, 以下媽媽係有興趣參加聚會
1. barrybbmami girl 知知
2. gobby926 girl 婷婷
3. bonboncat girl 苗喵
4. wingwingka
5. kellyj010 謙謙
6. memikoc girl 芯芯
7. therther boy
8. didida girl
9. Sung_b boy
10.tammyng222 boy 叡叡
11.miracles
12.shirley_zxy boy
13.PigBmama girl 澄澄
14.kwma boy 軒軒

日期: 5月2日
時間: 3:00-5:00
地點: 葵涌某會所(請PigBmama confirm 地點)

洋房

回覆 90# barrybbmami 的文章

唔好意思呀,如果系5/2我JOIN唔到LA。下次先LA

別墅

原帖由 barrybbmami 於 23-4-2010 23:57 發表

兒童遊戲室會唔會有好多其他小朋友呢?
仲有可唔可以容納到around 28個大人14個bb 呢?
有地毯的家庭影院會唔會係比著鞋入去呢? 咁好似唔係幾o岩我地d 小bb係地下玩, 膠地板兒童遊戲室好似o岩d ...

等我一陣落去會所實地考察吓先...今晚覆你丫

昨天問過樓下實Q, 我可以帶人去會所活動, 佢建議我在屋苑地下入口集合帶你們上去, 以便確實是住客的訪客朋友喎

詳細地址, barrybbmami 我 PM 你啦, 請你到時 PM 其他出席 mama 啦, thank you
1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***

別墅

原帖由 barrybbmami 於 24-4-2010 00:20 發表
5. kellyj010 ...

Hi barrybbmami, 我已問了會所有關安排, 請 check PM 啦, thank you.

其實除了兒童遊戲室, 會所本身都很大地方 (全部有地毯), 亦有很多座位, 也很適合閒聊 (如果大家不介意有其他人喺度)

女廁亦有一張平坦的梳妝台可以幫 bb 換片

你看完我給你的相片, 考慮吓啦.

複式洋房

你們好!我可否加入你們呀?我住係荃灣呢!

複式洋房

hi, barrybbmami
2/5既聚會我出席唔到呀,
希望下次可以同大家見面啦

複式洋房

Confirmed the revenue & time yet?Could you pls pm to me ? my email is : [email protected].
My husband and me will bring my son to join. Thanks!

原帖由 barrybbmami 於 10-4-24 00:20 發表
5. kellyj010 ...

男爵府

原帖由 memikoc 於 10-4-26 16:04 發表
hi, barrybbmami
2/5既聚會我出席唔到呀,
希望下次可以同大家見面啦

2/5我都唔得,要下次先可以見大家~

大宅

日期: 5月2日
時間: 3:00-5:00
地點: 葵涌某會所

2. bonboncat girl 苗喵
3. wingwingka
4. kellyj010 謙謙
5. therther boy
6. didida girl
7. Sung_b boy
8.tammyng222 boy 叡叡
9.miracles
10.PigBmama girl 澄澄
11.kwma boy 軒軒

大宅

唔知點解send 唔到多人接收pm, 各位荃媽, confirm 到就請你pm留個電話同bb名比我, 我會整定d lable 比bb

大宅

原帖由 barrybbmami 於 10-4-27 11:06 發表
唔知點解send 唔到多人接收pm, 各位荃媽, confirm 到就請你pm留個電話同bb名比我, 我會整定d lable 比bb

SORRY,,2號黎唔到~

首頁
34567...17

尾頁

跳至