美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我又係見到個topic唔洗5mins走左落街買,
得返1支瘦身&幾支緊身,
各買左一支~不過未試...
等C6返左工先~

主要係想瘦小腿,(唔得有冇用呢??)
其次上手臂、肚腩、大脾~

珍珠宮

醒目開學勳章

oh....我成日都好lazy,搽完就由佢
你搓幾耐呢,我見佢寫住幾分鐘,不過我覺得分令鐘已經好攰

原帖由 mf7433 於 10-4-14 00:08 發表
姐妹們.支野搽左上身,要揸住D肥糕搓完又搓,先有用.
唔係搽完由佢.要搓搓搓.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 LamLamMummy 於 10-4-14 21:49 發表
oh....我成日都好lazy,搽完就由佢
你搓幾耐呢,我見佢寫住幾分鐘,不過我覺得分令鐘已經好攰

搽到好攰~

別墅

其實係咪真係有效嘎?
我記得好耐以前陪朋友去減肥肚腩,見個美容師戴住膠手套來幫朋友搽減肥膏。話唔戴手套D肥膏未減到,佢對手就變“雞腳”了。到最後我朋友都係冇瘦到,白白被果D疑似辣椒膏的減肥膏,辣到頂唔順,要去冷氣底下,KIN起件衫響度幫肚皮“降溫”,睇到我都鄧佢辛苦。

珍珠宮

醒目開學勳章

係未真係有用就未知,我只係搽左個令星期,不過心理就覺得work lo...kekeke搽完feel到興,就覺得好似會有用,幾十蚊...有得搽下興下,都ok la...hehe

原帖由 未做阿妈 於 10-4-15 05:25 發表
其實係咪真係有效嘎?
我記得好耐以前陪朋友去減肥肚腩,見個美容師戴住膠手套來幫朋友搽減肥膏。話唔戴手套D肥膏未減到,佢對手就變“雞腳”了。到最後我朋友都係冇瘦到,白白被果D疑似辣椒膏的減肥膏,辣到頂唔順,要去冷氣底 ...

大宅

At first , it was ok, but now, no feeling anymore, tryBody shop toning oil , i use it everynight, massage for about 10 to 15 mins, and my tigh looks firmer.
原帖由 LamLamMummy 於 10-4-15 10:55 發表
係未真係有用就未知,我只係搽左個令星期,不過心理就覺得work lo...kekeke搽完feel到興,就覺得好似會有用,幾十蚊...有得搽下興下,都ok la...hehe

珍珠宮

我都買左呢試, 幾十蚊唔work同lazy都唔怕啦!
昨日買左一支瘦身一支緊身, 打算搽晒支瘦身先開支緊身搽, 主要搽肚腩!

複式洋房

咁平, 買返去唔得都唔肉赤嘛! 等我放工買嚟試下先. (雖然屋企好似仲有幾支其他牌子嘅)

原帖由 bobosweet 於 10-4-16 11:47 發表
我都買左呢試, 幾十蚊唔work同lazy都唔怕啦!
昨日買左一支瘦身一支緊身, 打算搽晒支瘦身先開支緊身搽, 主要搽肚腩!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我自己就早 晚搽,肚腩係細D,但慢囉.
我發覺天氣熱 搽落肚腩係會令人出汗,天冷就無甘勁.

洋房

我無你咁神心呀, 我剩係沖完涼查一次, 效果仲慢

原帖由 mf7433 於 10-4-16 23:42 發表
我自己就早 晚搽,肚腩係細D,但慢囉.
我發覺天氣熱 搽落肚腩係會令人出汗,天冷就無甘勁.

珍珠宮

醒目開學勳章

等我都買try下先^^

原帖由 Christmas 於 10-4-15 19:56 發表
At first , it was ok, but now, no feeling anymore, tryBody shop toning oil , i use it everynight, massage for about 10 to 15 mins, and my tigh looks firmer.

子爵府

昨日買左一支瘦身, 主要搽肚腩!搽左完全吾覺興,更加無出汗.無乜感覺!
原帖由 wing4chan 於 10-4-13 17:25 發表
我琴日睇完個topic, 即刻都買左兩支『瘦身』(紅色)個隻黎試(買2支85折),琴晚沖完涼搽, 味道都幾好, 過左15mins到就feel到好慶, 希望有用!
P.S. 之前搽過兩支2b, 但都冇效!! ...

等待驗證會員

3.25號已經有人買左...但係點解仲未有人報告真係有冇效

洋房

慘啦......我查到時興時唔興... 咁有無效架?

等待驗證會員

原帖由 tabowy 於 10-4-19 03:05 發表
慘啦......我查到時興時唔興... 咁有無效架?

哈..會唔會係天氣問題...時興時唔興..熱果時就興...凍都時唔興...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我上星期買左1支查左2次, 次次都有熱既感覺. 有冇效仲未知,不過真係好潤, 查完連對腳都滑左.

複式洋房

連續臨瞓前查咗3日, 又冇乜變化....

不過, 按肚時, 有"咕咕, 咕咕" 聲 (我去人手通淋巴時都有咁o架, 阿姐話我肚好多風, 所以咁脹喎!)

第二朝起身, 去pooh pooh 好順好舒服喎! 唔知係咪按摩到啲腸, 幫到排宿便呢??

珍珠宮

我買左成個星期啦, 搽得3次, 次次都先涼之後就熱, 感覺幾好, 我按完肚之後再拍手個肚, 未知有無效, 我諗一日搽兩次應該會好好多, 加埋N年前買果個oto腰帶按, 應該會更好.... 可惜無恆心無時間....

洋房

我都覺滑左, 仲滑過平時查lotion , 不過要跟足按摩三分鐘先有feel, 好攰呀!

原帖由 小黑咪 於 10-4-19 10:35 發表
我上星期買左1支查左2次, 次次都有熱既感覺. 有冇效仲未知,不過真係好潤, 查完連對腳都滑左.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

查完再包保鮮紙會唔會又好D呢?

首頁

尾頁

跳至