懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人睇過林靜鴻醫生啊?佢好唔好架?收費如何? 謝謝

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

複式洋房

原帖由 adaplng 於 10-3-25 14:29 發表
好貴!! 我之前去檢查佢講野係勁串,淨係識叫我做手術話要幾多幾多錢, 佢叫我快d有決定就比電話佢5分鐘都吾夠就叫我走!!問多個問題都吾答!!就叫下一個人入, 一d都吾好!!! 吾洗錢我都吾會再去!!!

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 adaplng 於 10-3-25 14:29 發表

我第一胎(2006年)揾佢開刀, 當時唔算太多人睇, book左通常等30min就睇到, 佢都有少少串ka, 不過產檢都ok, 今次第二胎, 不找他了, 因為他現在加了價, 且我今次想去法國生, 因平d同近home多dd!!

3/3 ~ 2.85kg 48cm, 4/4 ~ 3.76kg, 13/5 ~ 5.17kg 60cm, 8/7 ~ 6.73kg 65cm, 9/9 ~ 8.2kg, 16/12 ~ 8.96kg

大宅

(九年前)我第一胎睇佢, 感覺好好, 仲記得係浸會生時(開刀), 啲姑娘都話佢快靚正, 我老公話我最後一個推入去, 但第一個出嚟, 傷口細, 檢查好細心, 就算你有好多問題, 佢都一一答你.

第二胎都係睇佢, 不過只睇過幾次, 因為小產咗, 都係佢幫我做手術.

今次再有, 都係睇緊佢, 但覺得佢商業咗, 多咗內地人睇(不過其實而家個個婦科都多內地人睇) 我今次想係仁安生, 但佢只去浸會, 我都諗過轉第二個, 但好似始終對佢有信心啲, 所以今次都打算搵返佢.

佢都串串哋架, 不過都好有心機幫你檢查, 每次覆診七佰.

洋房

如果你真係搵佢,你記住不要跟他說你曾吃過中藥,因為我第一次睇佢同佢講過食過幾劑安胎藥,之後就俾佢鬧,仲鬧到隻眼都現哂紅根.....

大宅

唔該晒!咁我係諗諗先。

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

大宅

我03年生, 都係我亞嫂介紹我搵林醫生, 同yaumama的情況一樣, 啲姑娘都話佢快靚正, 我開刀, 一陣間, 真係一陣間就推倒bb出嚟比我d家人睇...我自己半個鐘就可以回房啦.

吾好理佢串吾串, 但真係快靚正, 好快可以落地, 傷口又冇痛, 最後自己吾駛受咁多苦, 冇咩手尾跟, 串都冇問題架, 你吾問d"佢覺得"無謂嘅野, 佢係吾會串你嘅...

如果我有機會再生, 都一定搵佢囉...

原帖由 yaumama 於 10-3-25 16:16 發表
(九年前)我第一胎睇佢, 感覺好好, 仲記得係浸會生時(開刀), 啲姑娘都話佢快靚正, 我老公話我最後一個推入去, 但第一個出嚟, 傷口細, 檢查好細心, 就算你有好多問題, 佢都一一答你.

第二胎都係睇佢, 不過只睇過幾次, ...

複式洋房

要考慮清楚....我既一生劇変了! 現在我告近佢!!!! 生產係喜事慘变悲劇好想菲律賓人質事件....法庭見

大宅

佢做了D咩, 可以分享下嗎?
專業失當還是斷錯症?

原帖由 nicole12 於 11-3-22 20:08 發表
要考慮清楚....我既一生劇変了! 現在我告近佢!!!! 生產係喜事慘变悲劇好想菲律賓人質事件....法庭見

首頁

尾頁

跳至