自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你去fb搵吓, 係玩開學校架, 有幾座主要樓係度, 要搵錢lv up嗰幾座樓架, 搵錢途徑, 一係靠學生畢業, 要等4個左右, 畢業就會有少少錢 (好似幾百), 第2個收入來源就係起餐廳, 自己做埋餐廳經營權, 咁就大約每2個鐘左右就有錢收, 初初餐廳收入都唔多架, 但餐廳 up lv 比較快, 餐廳 lv越高, 收錢越多, 咁要 lv up 幾座樓就會越快
我就係比人搶餐廳經營權......攪到每2個鐘千幾2千收入冇哂, 2日幾都up唔到lv (係一橦樓都up唔到)......今日好辛苦先up lv 餐廳, 點知 lv up完1分鐘就又比人搶走.........

原帖由 sumlam 於 10-3-26 00:14 發表

快d公開啦, 冇問題啦, game名之麻, 又唔係網頁個d!!!
我等了很久, 你已挑起我條癮!! 嘿嘿

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我下次唔會架啦~~~唔好嬲啦~~~下次我會睇清楚個game先玩~~~唔會再有下次~~~真係唔好意思~~~攪到你唔開心~~~我知衰架啦~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:31 發表
你去fb搵吓, 係玩開學校架, 有幾座主要樓係度, 要搵錢lv up嗰幾座樓架, 搵錢途徑, 一係靠學生畢業, 要等4個左右, 畢業就會有少少錢 (好似幾百), 第2個收入來源就係起餐廳, 自己做埋餐廳經營權, 咁就大約每2個鐘左右 ...

係咪叫做"主題學校"???

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

no, 係 "開心"

"主題" 我都有玩, 但我仲未摸清楚點玩.......唔係好識玩

原帖由 sumlam 於 10-3-26 00:47 發表

係咪叫做"主題學校"???

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我下次唔會架啦~~~唔好嬲啦~~~下次我會睇清楚個game先玩~~~唔會再有下次~~~真係唔好意思~~~攪到你唔開心~~~我知衰架啦~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:56 發表
no, 係 "開心"

"主題" 我都有玩, 但我仲未摸清楚點玩.......唔係好識玩

yeah~ 揾到了!!
主題我都試過玩, 不過好似唔好玩咁既, 冇玩了!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我淨係知 "主題" d嘢等超耐囉, 掉車垃圾都好似要12個鐘 但我攪唔明點玩又唔心息喎, 所以而家都仲等.............緊

原帖由 sumlam 於 10-3-26 01:04 發表

yeah~ 揾到了!!
主題我都試過玩, 不過好似唔好玩咁既, 冇玩了!

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 小傻b 於 10-3-26 01:04 發表

咕b

小傻b佢認了7次錯啦,
你原諒佢啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 01:13 發表
我淨係知 "主題" d嘢等超耐囉, 掉車垃圾都好似要12個鐘 但我攪唔明點玩又唔心息喎, 所以而家都仲等.............緊

嘿嘿, 我打機都算癲, 估唔到你仲勁過我.... 玩唔明唔心息

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我開呢個topic只係為發洩, 就正如其他會員係生活上遇到唔愉快事上嚟呻吓一樣, 我只係講出我嘅唔開心, 想同人分享吓, 唔需要諗得太復習

原帖由 ZZdaphne 於 10-3-26 01:14 發表

咕b

小傻b佢認了7次錯啦,
你原諒佢啦!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我真係唔開心~~~認左咁多次錯~~~我知樓主真係好嬲~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我係咁衰架 做乜嘢都係咁, 話要做就一定要做到為止, 做唔到唔心息......

原帖由 sumlam 於 10-3-26 01:22 發表

嘿嘿, 我打機都算癲, 估唔到你仲勁過我.... 玩唔明唔心息

男爵府

原帖由 小傻b 於 10-3-26 01:30 發表
我真係唔開心~~~認左咁多次錯~~~我知樓主真係好嬲~~~ ...
mouth: 夠啦~sorry都講左咁多次,人地唔應你咪算囉,網上萍水相逢,傾到就傾,傾唔到就算,人地唔一定要睬你,你亦都唔洗求人原諒囉,要做既野都做哂喇~~

公爵府

好媽媽勳章

嘩,,,,,
玩GAME都玩得咁認真???mouth:
你的人格如何,你的人生亦必如何!

大宅

咕b, 最衰我無fb, 如果唔係我就去開個game 比你偷返轉頭....

不過我諗你偷你野既人已經知錯架喇, 唔好嬲啦~ (如果佢再偷你野, 你吹雞我地實黎幫拖)

子爵府

好媽媽勳章

我真係唔開心~~~認左咁多次錯~~~我知樓主真係好嬲~~~ ...

都講咗咁多次sorry,咁佢都唔覆番你一句,算把啦!!!
玩game玩到咁..........又何必呢!!!!!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章

傻b, 你的道歉夠晒了, 真係鄧你可憐...
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-25 23:57 發表
你講嗰隻game我都有玩架, 同你一樣, 偷咗人哋花花之後我都會幫人除蟲 or 施肥, 而且種花呢隻game就算比人偷花, 都唔會話冇哂自己心血, 點都會留返一部份比自己收返, 咁我覺得冇所謂囉, 大家開心吓......但今次有d唔 ...
你搞錯咗了, 我絕唔會偷人哋的花花 :lol
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

首頁

尾頁

跳至